Keystone logo
International University For Graduate Studies -  IUGS

International University For Graduate Studies - IUGS

International University For Graduate Studies -  IUGS

Introduksjon

Designet for fagfolk med ulike pedagogiske bakgrunn og erfaring, programmer på IUGS er strukturert for å møte behovene til kvalifiserte mennesker som søker å fullføre sine formelle rettigheter.

Ved å kombinere engelske og amerikanske høgare utdanning modeller, praktiserende fagfolk som har akkumulert betydelig post-Baccalaureate kurs har nå muligheten til massedrap tjene sine master- eller doktorgrad grader og sertifiseringer gjennom online eller blandet veier.

Mange studenter har fullført sin nødvendige kurs, men har ikke fullført sin avhandling eller avhandling. Andre har samlet rikelig graduate studiepoeng, men har ikke tatt de nødvendige kurs for å tjene sine grad. Atter andre har tatt de nødvendige kurs, men har funnet disse kursene ble ikke akseptert for overføring.

IUGS godtar for overføring alle relevante post-Baccalaureate kurs opptjent ved akkrediterte institusjoner, inkludert godkjent videreutdanning, lisensiering og sertifisering kurs før eller etter opptak.

Siden de fleste kandidatene er mid-life fagfolk, de er anerkjent som likemenn og blir respektert for sin karriere, personlig, og akademiske prestasjoner. Den tradisjonelle professor-elev forholdet er erstattet med akademisk og faglig fellesskap. En bonding blant kandidatene, samt mellom kandidatene og professorene, er utviklet og fortsetter utover konfirmasjonen.

Den UNIVERSITET ble grunnlagt i 1979, er akkreditert, og har tjent akademisk og faglig anerkjennelse og godkjenning fra offentlige og private organisasjoner. Hver professor er en praktiserende profesjonell som har tjent minst en doktorgrad. Derfor er akademisk og praktisk kunnskap integrert i IUGS lærerik opplevelse.

Statement of Beliefs

Det eksisterer et behov for høyere grad som er rimelige, er individuelt tempo, besitter faglig integritet og lar doktorgrads- og masterkandidater til å fortsette å oppfylle sine øvrige forpliktelser. Alle relevante post-graduate studiepoeng fra akkrediterte institusjoner bør aksepteres for overføring. De fleste post-Baccalaureate studiepoeng som kreves for lisensiering og sertifisering bør aksepteres for overføring. Hovedfagsstudenter bør ha rett til å ta post-Baccalaureate kurs på ulike institusjoner som tjener sine profesjonelle og personlige mål. Graduate studenter som søker grader bør bli pålagt å ta, eller tidligere har brukt, den tradisjonelle rekke post-Baccalaureate studiepoeng som kreves av store universiteter. Hovedfagsstudenter bør være individuelt anerkjent og respektert for sine faglige og akademiske prestasjoner. Studenter med faglig modenhet og relevant livserfaring er de beste kandidatene til å forfølge diplomstudium.

Steder

  • Portsmouth

    Corner of Rodney & Sandwich Street Portsmouth, Commonwealth of Dominica, W.I., , Portsmouth

    Spørsmål