Keystone logo
© Elisava
International University of Catalonia

International University of Catalonia

International University of Catalonia

Introduksjon

Universitetsånd

Kallet til å lære og å forandre verden

Et universitet innebærer kunnskap, forskning og kunnskapsoverføring. Imidlertid ønsker vi mer.
Vi er mennesker som dedikerer vår tid og krefter for å lære for å forandre verden. Du kan se denne ambisjonen i UIC Barcelona aktiviteter. Det er i vårt DNA.

Har universitetet erfaring du alltid drømt om

Plassering av hver student i hjertet av alt betyr at du er hovedperson i UIC Barcelona.

Dette er vår forpliktelse til deg, reflektert av individuell oppmerksomhet, små klassegrupper, et vennlig undervisningsorgan, støttende tjenester og alt du trenger for å forbedre dine ferdigheter.

Bygg broer til profesjonell virkelighet

Vi er knyttet til samfunnet og til selskaper. Klasser praktiseres og læres av aktive fagfolk. De suppleres med et arbeidsplassprogram. Av alle disse årsakene har UIC Barcelona en av de beste ansettelsesnivåene i det katalanske universitetssystemet.

I Barcelona og i forbindelse med verden

Flerkulturelt Barcelona gir en overordnet bakgrunn av talent og kunnskap.
Vi har også internasjonale avtaler og utvekslingsprogrammer med universiteter i utlandet. Noen av våre studieprogrammer er undervist delvis på engelsk; Du kan til og med ta hele studiet på dette språket.

akkreditering

Universitat Internacional de Catalunya begynte offisielt sin akademiske virksomhet i oktober 1997. Organisk lov 11/1983 om universitetsreformen (LRU) sammen med 26/1984 parlamentsloven i Catalonia, etablerte det rette rettslige rammeverket for etableringen av et universitet med kapasitet til å tildele offisielle diplomer. Fundación Familiar Catalana (Catalan Family Foundation) tok fullt ansvar for å gjennomføre dette faglige prosjektet.

Topp grunner til at en student bør vurdere å studere ved UIC Barcelona

 1. Internasjonal opplevelse i en av de mest spennende byene i verden: Barcelona
 2. Høyt kvalifiserte professorer og fagfolk som elsker å lære med et internasjonalt tenkemåte
 3. Offisielle grader og praktisk trening
 4. Internasjonale internships
 5. En høy grad av ansettelsesevne
 6. Den optimale måten å forbedre språkkunnskapene på
 7. Personlig veiledning og råd for alle programmer og til alle studenter
 8. Nettverk og kontakter
 9. Utvikling av lederskap og entreprenørskap
 10. Fortsett opplæring: Master, postgraduate og Ph.D. programmer

tjenester

Overnatting: Hvis du trenger overnatting i løpet av din tid på universitetet, vil du kunne søke om studentboliger, leiligheter og rom som er spesialdesignet for dine behov.

Sport: Studerende på UIC Barcelona betyr å utvikle seg som en person. Vi oppfordrer elevene til å være involvert i idrett og fysiske aktiviteter. Universitetet forfremmer og organiserer sportsaktiviteter, konkurranser og gir rabatter og andre fordeler til studenter slik at de kan få tilgang til andre fasiliteter og organisasjoner i Barcelona.

Coaching og rådgivning: Rådgivning og coaching tjenester designet for studenter å oppnå sine personlige og faglige utfordringer.

Studentliv

Studenttjenester: hjelper deg å oppnå det som er viktigst: dine personlige mål.

Det organiserer et bredt spekter av kulturelle, sportsrelaterte, sosiale og akademiske aktiviteter. Tjenesten gir informasjon og veiledning om faglige, administrative og utenlandske studier på universitetet.

UICs Student Services er ansvarlig for å informere og gi råd til universitetsstudenter om hvordan man skal håndtere sine papirarbeid og også andre ekstracurricular problemer.

Alumni: UIC Barcelona relayer sin akademiske filosofi til samfunnet gjennom sitt samfunn av 12.000 nyutdannede. Denne filosofien er utmerket på jobben, individet plassert i sentrum av alt, lyst til å tjene og konstant søken etter sannhet.

Steder

 • Barcelona

  Barcelona campus Inmaculada, 22, 08017, Barcelona

 • Turin

  Turin, Italia

 • Sant Cugat del Vallès

  Josep Trueta Street s/n. (Hospital Universitari General de Catalunya), 08195, Sant Cugat del Vallès

  Spørsmål