Keystone logo
International University SDI München

International University SDI München

International University SDI München

Introduksjon

Er du interessert i å studere business, kommunikasjon og media? Eller ønsker du å utvide kunnskapene dine som språkfagarbeider med en bachelor- eller mastergrad? Kunne du tenke deg å få fotfeste profesjonelt i internasjonal sammenheng?

Internationale Hochschule SDI München er spesialist i interkulturell kommunikasjon og tilbyr statsanerkjente og akkrediterte bachelor- og masterstudier innen business, kommunikasjon, media og språk. Alle våre masterprogrammer er akkreditert for tilgang til høyere service .

142300_Gebaeude_SDI_Wall_Art_edited_small.jpg

Studieforholdene ved et privat universitet garanterer små læringsgrupper og intensiv veiledning av professorer og forelesere med praktisk erfaring. Internationale Hochschule SDI München er preget av en internasjonal atmosfære og har verdensomspennende samarbeid og kontakter. På denne måten kan du allerede i løpet av studiene få verdifull praktisk og internasjonal erfaring.

Internationale Hochschule SDI München forfølger utelukkende veldedige formål. Bidrag samlet inn gjennom skolepenger tjener til å kontinuerlig utvikle vårt kursutvalg.

143273_studiengaenge_main_header.jpg

Steder

  • Munich

    Internationale Hochschule SDI München University of Applied Sciences Baierbrunner Straße 28, 81379, Munich

Spørsmål