Keystone logo
© TESS
IPSA - Aeronautics and Space

IPSA - Aeronautics and Space

IPSA - Aeronautics and Space

Introduksjon

Velkommen til IPSA Graduate School of Engineering spesialisert i luftfart og romfart!

IPSA, der romfartsdrømmen går i oppfyllelse

Siden opprettelsen i 1961 har IPSA vært drevet av den konstante bekymringen for å matche opplæringen som gis til studentene med behovene til bedrifter. Dermed er læreplanen vår sammensatt av hovedfag og spesialiseringer som utgjør det grunnleggende for å tilegne seg og utdype viktig og solid kunnskap på feltet. Våre programmer er i kontinuerlig utvikling og oppdateres under veiledning og arbeid fra skolens utviklingsavdeling.

diplôme d'ingénieur , tilsvarende en mastergrad i luftfartsteknikk tildelt av IPSA, bekrefter kandidaters evne til å takle ethvert problem relatert til luftfart og romfart . IPSA-opplæring lar også kandidater jobbe i relaterte avanserte felt innen luftfart og romfart, spesielt innen landtransport, som bruker teknikker og teknologier som ligner på de som brukes i luftfart.

Opplæring

Masterstudiet er basert på en balanse mellom akademiske og praktiske aktiviteter: forelesninger, veiledninger, seminarer, designrådgivning, prosjekter knyttet til industrielle miljøer og praksisplasser. Studenten er hovedaktøren i opplæringen deres ved å velge et stort og annerledes alternativ som lar ham tilpasse kursene sine og få ekspertise på et felt etter eget valg. Forretningskonferanser og internasjonal åpenhet gir ytterligere ferdigheter i å bygge studentens kritiske tenkning og evne til å ta beslutninger.

Språk

Masteren undervises hovedsakelig på engelsk. Noen kurs undervises på fransk .

Sammen med programmet drar studentene nytte av intensive franskspråklige kurs da de må nå B1-nivå i fransk ved slutten av studieårene for å oppnå graden.

En Graduate School of Engineering nær industrien

I over 60 års eksistens har IPSA knyttet relasjoner og varige partnerskap med store aktører i romfartssektoren. Disse partnerne møter frivillige studenter og diskuterer ulike aspekter (vitenskapelige, tekniske, kulturelle og økonomiske) ved ingeniøryrket. Denne nærheten til industrien gjør at IPSA, gjennom sitt utviklingsråd, kan tilpasse opplæringen til bransjens behov. Alumni, som jobber i store selskaper i sektoren, vender lett tilbake til skolen for å dele sine erfaringer med fremtidige ingeniører ved IPSA.

Lidenskap er hovedmotivasjonen

Hvis det er en skole hvor lidenskap er alt, er det IPSA! Foreningenes prosjekter avslører den lidenskapelige siden til Ipsaliens på grunn av deres kompleksitet. IPSA arrangerer også ulike arrangementer for å gjøre studentene i stand til å leve ut lidenskapen deres, som konferanser for romfartsaktører i Frankrike, flysimulatorer, tilstedeværelse på forskjellige flyshow og sammenkomster.

Statistikk

IPSA i tall

 • 3 programmer åpne for internasjonale studenter:
  • 5-årig luftfartsingeniørprogram (undergraduate + graduate)
  • Master i Aeronautical Engineering Program
  • Sommerskoleprogram
 • 2 studiesteder: Paris, Toulouse,
 • mer enn 2000 studenter
 • 3.000 alumner
 • +100 partneruniversiteter over hele verden
 • 700 partnerskap med ledende selskaper
 • 70 studentforeninger
 • 3.000 nyutdannede i nøkkelposisjoner i bedrifter
 • 90 % av studentene ansatt innen 3 måneder etter endt utdanning

  Steder

  • Paris

   63 boulevard de Brandebourg 94200 IVRY-SUR-SEINE FRANCE, 94200, Paris

  Programmer

  Spørsmål