Keystone logo
Instituto Politécnico de Santarém

Instituto Politécnico de Santarém

Instituto Politécnico de Santarém

Introduksjon

Presentasjon og vedtekter

Den IPSantarém er en offentlig polyteknisk institusjon for høyere utdanning i samfunnets tjeneste, forpliktet til å kvalifisere pensjonister, for produksjon og formidling av kunnskap, etablering, overføring og formidling av kunnskap om en profesjonell natur, kultur, vitenskap, teknologi, kunst, målrettet forskning og utvikling, med vekt på sentralitet studenten og samfunnet rundt i et internasjonalt rammeverk.

IPSantarém

Det ble opprettet på 26 desember 1979 etter lov resolusjon nr 513 T / 79. I begynnelsen forsto jeg jordbruks School of Santarém og School of Education Santarém. På slutten av 1985 ble opprettet School of Management and Technology Santarém. I 1986 ble det integrert i Institute of Tomar Technology School, i 1997, ga opphav til Polytechnic Institute of Tomar. I 1997 skapte det Rio de Sport skole Major og i 2001 ble integrert i Helse School of Santarém. IPS er anerkjent som et senter for utvikling og en referanse i utdanning, kultur og forskning utvikles i regionen, skapt på 70-tallet, har i dag fem skoler, fire i byen Santarém og byen Rio Maior. Integrert ved Institutt er også de sosiale tjenester, som gir overnatting for studenter, stipender, kantiner, medisinsk støtte, samt en rekke sportsfasiliteter for å praktisere ulike idretter, noen utvide til escalabitana samfunnet.

Den IPSantarém fremmer institusjonelt samarbeid og effektiv mobilitet av alle sine agenter, både nasjonalt og internasjonalt, spesielt i det europeiske området for høyere utdanning og samfunnet av portugisisk-talende land.

Deltar i samarbeidsaktiviteter for samfunnet, herunder formidling og overføring av kunnskap samt økonomiske verdien av vitenskapelig kunnskap, og sikre forhold for alle behørig kvalifiserte borgere skal ha tilgang til høyere utdanning og læring gjennom hele livet.

Steder

  • Santarém

    Complexo Andaluz Apartado 279 2001-904, , Santarém

Spørsmål