Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
IPSL Institute for Global Learning

IPSL Institute for Global Learning

IPSL Institute for Global Learning

Introduksjon

IPSL Institute for Global Learning omdefinerer høyere utdanning i det 21. århundre - utnytter internasjonale partnerskap som eliminerer grenser mellom akademia og samfunn, og bevisst tilpasser studenters læringsopplevelser til utfordringene og mulighetene i dagens verden. Vårt unike utdanningsmiljø er preget av intellektuell stringens, åpenhet, gjensidighet, kreativitet og ferdigheter og besluttsomhet for empowerment.

Opprinnelig kjent som "The International Partnership for Service -Learning ™ and Leadership" - IPSL, grunnlagt i 1982, er en utdanningsorganisasjon som betjener studenter, høyskoler, universiteter, ideelle organisasjoner og andre servicebyråer rundt om i verden ved å fremme programmer som knytter frivillig tjeneste til fellesskap og akademisk studie.

I tråd med vår tradisjon som utdanningspionerer, lanserte IPSL nylig vårt nyeste initiativ i 2017 ... Samfunnsorganisering og sosial aktivisme eller ganske enkelt "COSA."

77411_BaanTonChokVillage-VOLUNTEERING-TEACHING10.JPG

Hva motiverer IPSL?

IPSL jobber for å gjøre internasjonalt engasjement mer etisk, tilgjengelig og bærekraftig, ved å legge til rette for relasjoner og læring mellom studenter og sosiale endringsagenter rundt om i verden. I motsetning til praksisplasser, plasserer ikke IPSL studenter, men gir studentene muligheter til å koble seg til våre sosiale endringsorganisasjoner (våre partnere) i 4 land.

I dag tilbyr IPSL fullt godkjente utdanningsprogrammer og kredittbærende tjenestelæringsprogrammer i nasjoner over hele verden-programmer der over 4000 studenter fra mer enn 400 universiteter eller høyskoler i USA og 25 andre nasjoner har deltatt. IPSL investerer over 83% av programinntektene direkte tilbake til samfunnene de betjener.

Steder

 • Portland

  4110 SE HAWTHORNE BLVD., #200, 97214, Portland

 • Cusco

  Cusco, Peru

  • Medellín

   Medellín, Colombia

   • Hanoi

    Hanoi, Vietnam

    • Thessaloniki

     Thessaloniki, Hellas

     • Cartagena

      Cartagena, Colombia

      • San Lucas Tolimán

       San Lucas Tolimán, Guatemala

       Spørsmål