Keystone logo
© Eva Dang
iQualify UK

iQualify UK

iQualify UK

Introduksjon

iQualify UK er en UK-registrert organisasjon som ble grunnlagt for å gi det beste innen utdanning gjennom kurs og kvalifikasjoner for de tidligere ekskluderte på grunn av økonomi eller behovet for å jobbe i stedet for å studere. Vi tilbyr derfor kvalitetsprodukter til en overkommelig pris.

Moderne britisk utdanning

iQualify UK konkurransestyrker ligger i en rekke egenskaper som ofte er fraværende i moderne institusjoner:

 • Beste fakultet
 • Personlig samhandling
 • Helhetsopplevelse
 • Profesjonell kultur
 • Internasjonalt knyttet

Å samle det beste fakultetet

iQualify UK fakultet er et team av eksperter hentet fra en rekke institusjoner. Vi setter det beste sammen og vil utvide fakultetsnettverket når vi utvikler oss.

Personlig samhandling

Tilgjengeligheten for studenter av personlig interaksjon med fakultetsmedlemmer via Skype, e-post eller telefon og muligheten til å se direkte forelesninger.

Tilbyr en helhetlig opplevelse

Vi tilbyr en helhetlig opplevelse både i miljø og undervisningsfilosofi, for å gjøre læringsopplevelsen langt utover læreboknivået. Nettmiljøet støtter en undervisningsfilosofi som oppmuntrer til læring gjennom diskurs mellom studenter og lærere, og blant studentene selv. For eksempel er nettkursene utformet på en slik måte at de fremmer studentdiskusjon om relevante casestudier og samtidige eksempler.

En profesjonell kultur

iQualify UK ledes av fagpersoner og forretningsfolk som bryr seg om studentene og utdannelsen.

Sterke internasjonale lenker

Med en retning mot internasjonal virksomhet.

Disse elementene, kombinert med vår britiske arv, gjør det mulig for oss å fokusere styrkene til et profesjonelt nettverk på å tilby personlig service til studentene våre.

Vår misjonserklæring

iQualify UK oppdrag er å levere rimelig utdannelse av høy kvalitet i internasjonale standardkvalifikasjoner og ferdigheter, som gir både utmerket innhold og læringserfaring, til studenter over hele verden.

139115_pexels-photo-3762806.jpeg

Hvordan jobber vi

iQualify UK er en helt uavhengig utdanningsorganisasjon, dedikert til våre studenter. Vi leverer kursene våre hovedsakelig gjennom følgende av de to metodene:

 • Klasseromsundervisningsmetode
 • Online læringsmetode

Klasseromsundervisningsmetode

Klasseromsblokkering kombinerer klasseromsundervisning med online informasjon for å gi deg det beste fra begge deler! Vi tilbyr deg derfor et utvalg studiemetoder, avhengig av dine personlige preferanser. En av de viktigste fordelene er at det gjør at du kan studere mens du jobber.

Klasseromsundervisningen blir vanligvis levert i en blokk på tre til fem dager på campus over en helg. Hver undervisningsblokk vil dekke en av enhetene. Du har da en periode på noen uker til å gjennomføre forskningen og fullføre oppgaven din før neste undervisningsblokk. Denne konsentrerte aktiviteten vil gi deg den forståelsen og kunnskapen du trenger. Det elektroniske elementet leveres gjennom vår undervisningssone. Den inneholder kursinnholdet, inkludert lesestoff og egenvurderingsøvelser, for å støtte deg i studiene. Dermed hvis det er noe du ikke forstår eller trenger mer informasjon om, så kan du vanligvis finne det i undervisningssonen.

Online læringsmetode

Online læring er det moderne alternativet til tradisjonell utdanning som gir deg muligheten til å studere hjemmefra i din egen tid - eller fra jobb eller hvor du måtte ønske. Det er din mulighet til å lære nye ferdigheter og nå dine mål, vi gir deg midlene og fleksibiliteten til å forbedre karrieren din.

Vi er en av de mest erfarne online læringsleverandørene i bransjen. Vi tilbyr kvalifikasjoner godkjent av ledende faglige og akademiske organer, slik at du får forsikring om en anerkjent kvalifikasjon. Ved å velge iQualify UK velger du en fleksibel og rimelig måte å lære nye eller utvikle dine eksisterende ferdigheter og eller oppnå ytterligere kvalifikasjoner.

Når du har registrert deg, vil du motta pålogging og passord for undervisningssonen, der du finner alt kursmateriellet og supportinformasjonen din. Vi sender deg også kontaktinformasjonen for din online veileder.

Hvilket iQualify UK kurs er riktig spor for deg?

Vi tilbyr et bredt spekter av profesjonelt akkrediterte kurs. Fordi alles mål og ambisjoner er forskjellige, vil vi sørge for at kurset du ønsker å studere er det riktige valget for deg. Du har kanskje allerede en veldig klar ide om hva du vil eller trenger å studere. Hvis du er usikker på hvilket emne du skal ta eller hvilket nivå du skal begynne på, kan det å vurdere følgende punkter hjelpe deg med å ta den riktige avgjørelsen:

 1. Tenk først på hva du vil lære og årsakene til det. Det kan være lurt å få en kvalifisering for å ta utdannelsen til neste nivå, for å få en bedre stilling på jobben eller lære noe nytt for å oppfylle en lidenskap. Uansett årsaker og interesser, tilbyr vi en rekke kurs som vil hjelpe deg med å komme dit du vil være.
 2. Du må også vurdere hvor lang tid du kan eller er villig til å bruke på studiene. Vi vet at du kan ha et veldig travelt liv, eller at du kanskje ikke har studert på lang tid og vil starte sakte. Alle kursene våre tilbyr fleksible læringsalternativer som passer rundt deg, slik at du kan studere så raskt du vil eller ta hele studietiden for å fullføre kurset.
 3. Til slutt er det viktig at du vurderer hva din erfaring er når du tenker på hvilket nivå du satser på å starte. For noen mennesker er dette den vanskeligste avgjørelsen av alle, men vi kan hjelpe. Du bør ikke bli utsatt for å sikte høyt, men du vil ikke ta på deg noe du ikke vil være i stand til å oppnå. Din beslutning vil avhenge av en balanse mellom din erfaring, din tidligere utdannelse og tiden du er villig og i stand til å bruke på å studere.

Vi tilbyr et bredt spekter av emner og nivåer, og mange kurs trenger ingen tidligere kvalifikasjoner, så hvis du oppfyller de grunnleggende kravene og tror du kan gjøre det, er du klar. Hvis du fortsatt har spørsmål, kan du lese FAQ-siden eller kontakte oss.

139114_pexels-photo-3781529.jpeg

Online veiledere

Når du har meldt deg på en av våre kvalifikasjoner, blir du tildelt en dedikert veileder som er en nøye valgt fagekspert innen studiet ditt. Hver av veilederne våre har erfaring med å undervise på nettkurs og kjenner utfordringene og fordelene med online læring.

Læreren din gir deg faglig støtte og svarer på spørsmål du måtte ha angående kvalifiseringen, inkludert innhold og vurderinger. De sørger for at du er fullt forberedt på å klare oppgavene og eksamenene dine (hvis aktuelt) ved å tilby og merke effektive revisjonshjelpemidler som testoppgaver og mock-eksamener. Alle papirene dine er merket på en konstruktiv måte, slik at du vet nøyaktig hvor dine styrker og svakheter ligger.

Læreren din er forpliktet til å støtte deg i studiene, og det er flere måter du vil kunne kontakte dem på:

 • På e-post: Still spørsmål i din egen tid døgnet rundt; Veilederen din vil svare med svar og råd innen 24 timer (virkedager).
 • Via nettpratanlegget: Still spørsmålet ditt mens det er friskt i tankene dine og kommuniser med veilederen din i sanntid når de er online.
 • Over telefon eller Skype: Kontakt læreren din via telefon i løpet av arbeidstiden, så kan de hjelpe deg med en gang.

Studentene våre forteller oss at det er veldig viktig å ha noen der for å hjelpe dem gjennom materialet og gi støtte når de trenger det. Riktig støtte kan gjøre hele forskjellen.

Merk at du bare vil ha en veileder hvis du studerer for en kvalifisering; kurs inkluderer ikke tilgang til veileder (og er priset lavere tilsvarende). Hvis du ikke er sikker på forskjellen, vil en kvalifisering ha et "nivå" og være fra en tildelende organisasjon.

Undervisningssone

Alle våre kurs og kvalifikasjoner blir levert gjennom iQualify UK Teaching Zone. Studentene får pålogging og passord når de har fullført påmeldingen til det valgte emnet eller kvalifiseringen.

Eksamen og oppgaver

For å oppnå ambisjonene dine og få det resultatet du ønsker, må studentene gjennomgå en eller annen form for vurdering. Dette er vanligvis eksamener og oppgaver for de valgte kursene og kvalifikasjonene.

Steder

 • London

  11 Selsdon Way, London, E14 9GL, UK, E14 9GL, London

Spørsmål