Keystone logo
International Reformed University and Seminary

International Reformed University and Seminary

International Reformed University and Seminary

Introduksjon

International Reformed University and Seminary ( IRUS ) er en institusjon for bibelsk høyere utdanning, hvis oppgave er å forberede medlemmer av trossamfunnet i den nordamerikanske regionen, inkludert Los Angeles og videre over hele verden, for å tjene som fremtidige og lekfolk ikke bare i koreanske innvandrerkirker i verden, men også i alle Guds kirker. Denne forberedelsen er å trene menn og kvinner som er godkjente arbeidere som ikke trenger å skamme seg og håndtere sannhetens ord til å anstrenge seg for å utvikle seg til Gud.

International Reformed University and Seminary gir tilgang til høyere utdanning for alle kirkemedlemmer i innvandrersamfunnet. International Reformed University and Seminary anerkjenner at læring er en livslang prosess og vil gjøre utdanning mer tilgjengelig og rimelig.

IRUS fremmer samarbeidsrelasjoner som letter samarbeid for gjensidig suksess i tilknytning til kirker og kirkesamfunn for å gi næring til kirkens ledere.

International Reformed University and Seminary tilbyr kvalitetsundervisning med fokus på akademisk prestasjon og personlig og profesjonell vekst og bruker passende teknologier for å fremme programmer, tjenester og operasjoner for å støtte undervisning og læring.

International Reformed University and Seminary tilbyr kvalitetsprogrammer av høy kvalitet som gjør det mulig for nyutdannede å bruke og bruke sin bibelsk kunnskap og teologi i sine personlige liv og tjenester.

Steder

  • Los Angeles

    Vermont Avenue,125, 90004, Los Angeles

    Spørsmål