Keystone logo
© TESS
ISAT - Institut Supérieur de l'Automobile et des Transports

ISAT - Institut Supérieur de l'Automobile et des Transports

ISAT - Institut Supérieur de l'Automobile et des Transports

Introduksjon

ISAT ligger i Nevers, en 2-timers kjøretur sør for Paris og i nærheten av den berømte Nevers / Magny-Cours racingkrets. ISAT er en fakultet for Université de Bourgogne del av topp 800 i Shanghai verdensrangeringen.

Institutt for motor- og transportteknologi (ISAT) er en unik statlig skole som er forpliktet til omfattende trening av ingeniører, med særlig interesse for bilbransjen. Hovedformålet med ISAT er å dekke hele spekteret av stillinger og ferdigheter knyttet til bilindustrien og transportindustrien, med sterk kompetanse innen mekanisk - elektrisk

ISAT ingeniørprogrammer er akkreditert av Kommisjonen des Titres d'Ingénieur og EUR-ACE merket (europeisk kvalitetsmerke for ingeniørstudier på bachelor

ISAT sikrer at studentene fremstår som kompetente fagfolk ved å gi praktisk kunnskap og ferdigheter som ikke bare er relevante for bilteknologi, men som er direkte gjeldende for selskapets mål.

ISAT er forpliktet til å utvikle forskning innenfor sin "DRIVE" forskningsavdeling innen bilteknikk for miljøet (komposittmaterialer, vibrasjon

ISAT tilbyr dynamiske omgivelser for den fulle utviklingen av ISAT-samfunnet gjennom rike kultur- og studentliv. ISAT har mange sportsaktiviteter på høyt nivå og en kjent gastronomi. Takket være størrelsen og beliggenheten til Nevers er det ingen mangel på rimelig studentbolig.

75444_75418_SIA-AESM-TV20161.jpg

POLYTECH ORLEANS

Polytech Orléans er en del av det nasjonale Polytech-nettverket av ingeniørskoler. Å være medlem av denne eksklusive gruppen betyr at Polytech'Orléans tilbyr et overlegen program med et bredt spekter av majors i spennende fagområder, kun en time sør for Paris, på en skogkledd campus.

Sterk industriell konkurranseevne og lokale synergier mellom industri, forskning og opplæring har ført til etableringen av et konkurransemessig knutepunkt i "Electrical Energy Science and Systems" og en annen om sensorer. Kosmetiske dalen ligger svært nær Orléans med kjente selskaper i disse feltene.

Eiendeler

Det tverrfaglige programmet foreslått av Polytech'Orleans gir sine kandidater med de varierte ferdigheter og kompetanse som er nødvendig for å bli morgendagens innovative ledere. Våre læreplaner har EURACE-etiketten.

... med høyteknologiske fasiliteter og toppmoderne utstyr ...

- To steder (Galilea og Vinci) med mer enn 150 000 kvadratmeter av nyere konstruksjon

- Datamaskinressurser, inkludert 22 laboratorier, internett og laserskrivere, med et bredt utvalg av programvare (CAD, numerisk beregning, simulering, ...)

- Amfiteatre, audiovisuelle studioer og språklaboratorier

- Utstyr for grunnleggende og teknologisk forskning tilgjengelig for studenter for bestemte emner og prosjekter:

 • spektrumanalysator

 • subsoniske vind tunneler

 • automotive test benker

 • fiberoptiske systemer

 • laser labs

 • skanning elektronmikroskopisk

 • en plasma-reaktor

 • odometers
75414_CaptureISAT.PNG

Steder

 • Nevers

  49, rue Mademoiselle Bourgeois BP 31, 58027, Nevers

Spørsmål