Keystone logo
Instituto Superior de Contabilidade e Administração do Porto

Instituto Superior de Contabilidade e Administração do Porto

Instituto Superior de Contabilidade e Administração do Porto

Introduksjon

ISCAP

historie

Den ISCAP med navnet vi kjenner det i dag - Institutt for regnskap og administrasjon av Porto, stammer fra resolusjon-lov nr 327/76, den 6. mai, selv om dens historiske røtter er mye mer fjernt. Ja, det var i 1886 at Industrial and Commercial Institute of Porto ble stiftet (resolusjon av 30. desember 1886), daværende Emidio Navarro som legger det teoretiske grunnlaget for organiseringen av industrielle og kommersielle utdanning i vårt land.

I 1891, de tekniske utdanningsreformer av John Franco forble uendret industrielle og kommersielle delene av dette instituttet, ikke gjøre dem til selvstendige skoler. De grunnleggende kurs av handelen ble fjernet og de øvre delene er redusert til tre år og delt i to grader. Industrial and Commercial Institute of Porto se, i 1896, blir anerkjent sin høyskoler, tilsvarende de av andre skoler: Den tidligere overlegen of Commerce grad (skapt av resolusjon av 30 desember 1886) og høyere kurs undervist i industrielle instituttene Handel og. Industrial and Commercial Institute of Porto gikk gjennom en urolig banen, mangel på definitive veiledning, inntil 1918, datoen for offentliggjøring av resolusjon nr 5029, 1. desember, som skilte den kommersielle delen, distribuere den i en kommersiell Institute Port og en Higher Institute of Trade Port. Denne datoen gir første gang separasjon av kommersielle Institutes i forhold til industrielle instituttene, en situasjon som fortsatte frem til 1924. En slik oppdeling er imidlertid midlertidig, så raskt slå sammen disse nye kunnskapsområder, og bare i 1933 det opts for en endelig segmentering. Daværende kalt Commercial Institute of Porto er kjent på tidspunktet for å holde den høyeste grad av markeds studier av nordlige hovedstad og også for å være en gjennomsnittlig teknisk utdanningsinstitusjon for atmosfære av høyere utdanning i ulike aspekter av sitt akademiske liv.

Reformen drives av resolusjon-lov nr 38031, av 4. november 1950 på ingen måte endrer egenskapene til denne utdanningsinstitusjon. Tvert imot, 1974 politiske klimaet kommer operere dyptgripende endringer i livet til instituttet, fordi på den tiden, vokser i betydning de markert tekniske kurs.

I denne nye sammenhengen landets fremgang krevde de gode resultatene av senior personell, som på den tiden ble knappe. Dermed ISCAP, er anerkjent som en av de skolene som, gjennom århundrene, dannet generasjoner av fagfolk og er satt inn i de høyere utdanningsinstitusjonene. Denne hendelsen gjør at nyutdannede av kommersielle Institutes motta utpeking av kandidater, en grad som "er svært kvalifisert for opptak til opplæring for lærer i sjette gruppe profesjonelle teknisk utdanning". Denne lovgivningen er en forløper til det som senere integrere kommersielle institusjoner i høyere utdanning nettverk - resolusjon-lov nr 327/76 av 6. mai. Dermed blir født dagens betegnelse av Supreme Regnskap og Administrasjon Institutes, med status som "høyere utdanning, med juridisk personlighet og administrativ og pedagogisk autonomi," myndighet til å gi "grader av bachelor, utdannet og doktorgrad." I studieåret 1975-1976, Institutt for regnskap og administrasjon av Porto går statsråden under resolusjon-lov nr 313/75, bachelor kurs av regnskap og administrasjon Språk og sekretariatet. Disse kursene ble senere regulert av dekret nr 918/83 av 7. oktober og sofrearam påfølgende justeringer i henhold til utviklingen av økonomiske og regnskaps fag og kravene i arbeidsmarkedet.

The Institute bor imidlertid en turbulent periode etter datoen 1976, på grunn av den eksisterende usikkerheten i landet. Institutes, myndighet til å gi grader av Bachelor, og doktorgrad, bør de bli integrert i universitetsutdanning, men senere lovbestemmelser søkte deres miljø Polytechnic. Dette vaghet sammenheng bare endte med identifisering av skoler / høyere institutter som resultat av konvertering eller utviklingen av tidligere skoler og integrering av Institutt for regnskap og administrasjon av Porto ved Polytechnic Institute of Porto i 1988, ved resolusjon-Law No o 70/88 av 3. mars. Denne nye rettslige rammeverket fra det faktum at instituttene satse på høyere utdanning av kvalifiserte teknikere innen regnskap og administrasjon og fremme, i en geografisk kontekst, utveksling mellom utdanning og økonomiske og sosiale strukturer. De ble også funnet likheter mellom målene i Polytechnic og institutter for regnskap og administrasjon, noe som har styrket dette nye rammeverket.

Resolusjon-lov nr 443/85 av 24. oktober, fastslår den organiske strukturen i høyere Institutes of Accounting and Administration sier også at det er lærere pass til å bli styrt av resolusjon-lov nr 185/81, av 1. juli som skapte karrieren Polytechnic. Men de ble også opprettet bachelor kurs og spesialiserte høyere studier, grader at opplæringsloven uttrykkelig kvalifiserer som eier Polytechnic. I 1983 kommer toll bachelorgrad (forordning nr. 918/83 av oktober 07), denne lidelsen også endringer (forordning nr. 238/86 av 22. mai). Fra 1993-1994 studieåret, vedta betegnelsen handels av høyere studier, lykkes dette til Toll Degree. Markedsførings Bachelor Course åpnes i studieåret 1996/97 for å tillate "fylle et tomrom, siden målet studien søker å eliminere en forverret mangler de tekniske behov høyere i tjenestesektoren på grunn av konkurranseevnen til bedriftene, primært som følge av integrasjonen av Portugal i EU ". Forordningen nr 751/86, 17. desember, skapte også kurs av Specialized høyere studier (EESC s) - revisjon, Financial Control, Sekretariatet for ledelse og administrasjon og teknisk Tollvesenet, som også tillagt graden Bachelor fra som danner en helhet med en tidligere Bachelor kurset. Dette oversettes til, i praksis, for å gi en "lisens tilsvarende bachelor for alle akademiske og profesjonelle formål." I 1991, skapte Komiteen for regnskap og administrasjon fulgt av Specialized Oversettelse, sistnevnte i 1995.

På slutten av studieåret 1997/98, det ISCAP plassert i arbeidsmarkedet aktivert studenter med komiteen "s revisjon, økonomistyring, regnskap og økonomi og administrasjon, ledelse rådgiver, International Trade (International Management grener og Tollvesenet) og Specialized oversettelse. På grunn av den gjennomført redesign, det ISCAP går til å undervise, siden 1998, de BA regnskap og administrasjon (grener regnskap og administrasjon, økonomistyring og revisjon), International Business, språk og sekretariatet (gren sekretariatet Ledelse og oversettelse spesialisert) og markedsføring. I studieåret 2001/2002 vil også bli gitt den grenen av forvaltningsloven.

Nå nye fasiliteter, offisielt åpnet i 1996, mottar ISCAP slutten av dette tiåret Master of Accounting and Administration, organisert av Universitetet i Minho, og i samarbeid med Polytechnic Institute of Porto. Selv åpnet i 1996, var overgangen til den nye bygningen foregår ett år tidligere i november.

I studieåret 2003/2004 Oversettelses Branch Specialized ville bli kalt oversettelse og tolking Specialized, endring godkjent av Order No. 602/2003 av 21. juli. I 2004/2005 er opprettet i løpet av Corporate Communication grad også i to faser i første tilskrives syklus, likeledes, bachelor (6 semester) og andre, graden Bachelor (2 semestre) godkjent av Order No. 161/2006 av 20. februar. Det er således skiller seg fra den foregående ved at en samlet varighet på bare fire. Men denne planen bare gjelde i dette studieåret, og var for tiden egnet til avtalen av Bologna, noe som førte til etableringen av graden på bare tre år. Er fortsatt ventet godkjenning for drift av deres Master, med samme navn, som har planlagt varighet er 4 semestre. I studieåret 2005/2006 også i løpet av språk og sekretariatet var tilstrekkelig til Bologna-avtalen ved å vedta navnet "Management assistenter" og går, så å ha en varighet på bare seks semestre. Det ble videre foreslått til drift av tre Masters: På pasning Oversettelse Computer (vitenskapelig innen fremmedspråk og litteratur); Specialized oversettelse og tolking (vitenskapelig innen fremmedspråk og litteratur) og konsulenter (vitenskapelig område av ledelsesfagene).

I studieåret kom 2007/2008 i drift regnskapsloven og administrasjonskurs, internasjonal handel og markedsføring passer til Bologna-avtalen. Disse gradene har nå seks semestre. deres mastergrader ble også foreslått, men er fortsatt venter på godkjenning av internasjonal handel og markedsføring.

Steder

  • Porto

    R. Jaime Lopes Amorim 4465-004 S. Mamede de Infesta , , Porto

    Spørsmål