Keystone logo
ISCTE Business School – Instituto Universitário de Lisboa

ISCTE Business School – Instituto Universitário de Lisboa

ISCTE Business School – Instituto Universitário de Lisboa

Introduksjon

ISCTE Business School sporer sin opprinnelse til den tidligere avdelingen for ledelsesvitenskap, opprettet i 1972. Skolen er anerkjent for sin fortreffelighet innen læring og forskning, internasjonalt og flerkulturelt miljø, og den solide tilknytningen til næringslivet som den tilbyr våre eksepsjonelle nyutdannede , lederskap entreprenørskap og innovasjon.

IBS har omtrent 181 lærere fordelt på sine seks avdelinger: Regnskap, økonomi, økonomi, markedsføring, drift og ledelse, kvantitative metoder for ledelse og økonomi, og menneskelige ressurser og organisasjonsatferd.

Mer enn 3500 studenter er for tiden påmeldt til de 7 grunnleggende programmene, 15 masterstudiene og 4 ph.d.-er som skolen tilbyr.

ISCTE Business School er en av fire skoler som utgjør ISCTE , sammen med School of Sociology and Public Policy, School of Social Sciences and Humanities and School of Technology and Architecture.

7 grunner til å velge ISCTE Business School

1. En gründer tankegang

På ISCTE Business School har hver student muligheten til å bli kjent med forretningsverdenen. Vær forberedt på å lykkes med å svare på utfordringene du står overfor fra den første dagen av ditt arbeidsliv.

Denne kontakten er konstant gjennom hvert kurs gjennom:

 • Praktiske oppgaver - I de aller fleste fag utfører studentene praktiske oppgaver, gruppe eller individ, som analyserer konkrete problemer fra selskaper.
 • Final Project (Undergraduate) - Alle studenter har det siste året et prosjektfag hvor det utføres en utdypet studie av en gitt forretningsvirkelighet.
 • Entreprenørskapstøttesenter - AUDAX - ISCTE Business School er hovedgründer av Audax, et senter som hjelper nyutdannede studenter med en interessant idé å starte sin egen virksomhet. Den støtter prosjektene i juridiske og organisatoriske aspekter, og har til og med knyttet et investeringsfond som finansierer lanseringen av nye selskaper.
 • Lærere med høy forretningserfaring - Skolen har et sett med inviterte lærere som utfører fremtredende roller i de viktigste portugisiske selskapene og som overfører all deres erfaring og praktiske kunnskaper i klassen.

2. En unik internasjonal kontakt

ISCTE Business School har i dag omtrent 250 studenter som utveksles i over 30 land i Europa, Nord-Amerika, Sør-Amerika og Asia og mottar rundt 400 internasjonale studenter fra over 40 nasjonaliteter som deltar på ISCTE Business Schools bachelorgrader, masterkurs eller sommeruniversiteter. Denne multikulturalismen gjør at elevene kan oppleve veldig forskjellige opplevelser og kulturer innenfor sin egen skole.

3. Vellykkede karrierer

Ansettelsesnivået for nyutdannede fra skolen er 100% etter 3 måneders fullført kurs. For masterstudenter er prisen 80% plassering før fullføringen av masteren.

4. En kultur med belønning av fortreffelighet

Fortjeneste og individuell innsats er grunnleggende verdier for et moderne og demokratisk samfunn. ISCTE belønner de som gjør sitt beste for å oppnå dyktighet både på begynnelsen av kurset (opptaksprisen) og på slutten av kurset (beste studentpris).

5. Utvikling av myke ferdigheter

ISCTE Business School tilbyr muligheten for studentene sine i løpet av de tre årene av graden å delta på fag som har som mål å utvikle tverrgående personlige kompetanser, slik som: evnen til å utvikle autonomt arbeid, så vel som teamarbeid, til å utføre individuell forskning, til analysere komplekse situasjoner og å kommunisere. Målet er å forberede fremtidige kandidater til på den ene siden å utdype sin kunnskap i påfølgende studiesykluser, og på den andre, integrere seg fullt ut i arbeidsmarkedet.

6. IBS undervisningsmetode

ISCTE Business School har en stor tradisjon for undervisning innen ledelsesfelt:

 • Fakultetet til ISCTE Business School har forfattere mer enn 100 bøker innen forskjellige ledelsesdisipliner, hvorav mange nå kreves lesing ved andre portugisiske universiteter;
 • Det er et nært samarbeid mellom studenter og fakultet;
 • Studentene har fordel av ukentlig kontakttid, kontinuerlig e-postkontakt og et vedvarende forhold til studenter gjennom hele sitt yrkesliv.

7. IBS-ånden

Å studere ved ISCTE er også en mulighet til å glede seg over utmerkede studievilkår og til å delta i et miljø der fritid, idrett og kultur inntar et veldig viktig rom.

Statistikk

IBS har omtrent 181 lærere fordelt på sine seks avdelinger: regnskap, økonomi, finans, markedsføring, drift og ledelse, kvantitative metoder for ledelse og økonomi, og menneskelige ressurser og organisatorisk atferd.

Mer enn 3500 studenter er for tiden påmeldt de 7 bachelorprogrammene, 15 masterprogrammene og 4 PhD-ene som tilbys av skolen.

  Akkrediteringer

  AMBA-akkreditertAACSB-akkreditert

  Steder

  • Lisbon

   ISCTE-IUL Business School International Admissions Office Office 1W2 Avenida das Forças Armadas

   Spørsmål