Keystone logo
ISCTE – Instituto Universitário de Lisboa

ISCTE – Instituto Universitário de Lisboa

ISCTE – Instituto Universitário de Lisboa

Introduksjon

111946_3.jpg

Om Iscte

Iscte - Instituto Universitário de Lisboa er et offentlig universitet som ble etablert i 1972. Det driver med undervisning, forskning og samfunnsserviceaktiviteter, og det spiller en stor rolle i å utdanne kvalifiserte spesialister og personell, hvis kulturelle, vitenskapelige og tekniske ferdigheter gjør dem i stand til å bidra til bærekraftig utvikling både på nasjonalt og globalt nivå. De strategiske målene for ISCTE-IUL er: innovasjon, kvalitet, internasjonalisering og utvikling av en gründerkultur.

Selv om Iscte beholder sin offentlige universitetskarakter, er det for tiden et av de tre portugisiske universitetene (sammen med University of Porto og University of Aveiro) som vedtok stiftelsesregimet, sistnevnte foreskrev ledelse i henhold til privatrett.

Med omtrent 9000 studenter på bachelor- (46%) og postgraduate (54%) programmer, 450 lærere og 220 ikke-lærerstab, er Iscte stolt over å være et av de mest dynamiske og innovative universitetene i landet. I møte med stor etterspørsel har studentene på Iscte alltid vært fullt opptatt.

129448_x.jpg

Iscte oppfordrer studentene til å utnytte potensialet fullt ut, til å utvikle evnen til initiativ og fleksibilitet og komplementere akademisk utdanning med internasjonal erfaring, slik at de får de nødvendige ferdighetene til å tilpasse seg behovene til det globale arbeidsmarkedet. Iscte demonstrerer en høy grad av kandidaters ansettelsesevne og oppnår 100% -hastigheten på de fleste av kursene. Dens tidligere studenter inntar for tiden stillinger med høyt ansvar i private selskaper, offentlige institusjoner og statlige enheter, noe som ikke bare bekrefter prestisjen til institusjonen vår, men også dens undervisningskvalitet.

Iscte er et forskningsuniversitet, med åtte enheter som utfører forskning av høy kvalitet, anerkjent i periodiske vurderinger av Foundation for Science and Technology.

På samfunnsnivå har lærde og kandidater fra Iscte bidratt til å etablere flere forbindelser med private selskaper og offentlige og sivile samfunnsorganisasjoner. Et av de mest fremragende eksemplene er Institute for Management Development (INDEG), som bruker aktiviteter med sterk offentlig anerkjennelse innen utdanning, forskerstudier og forskning og samfunnstjeneste innen sine jurisdiksjoner.

Innenfor entreprenørskap er AUDAX-IUL i dag en nasjonal referanse ettersom den har utviklet partnerskap med forskjellige lokale myndigheter, næringsforeninger, COTEC og Massachusetts Institute of Technology (MIT).

111947_1.jpg

Misjon og visjon

Misjonen til Iscte er å skape og formidle vitenskapelig kunnskap i henhold til de beste internasjonale standardene, og trene dyktige fagfolk, hovedsakelig på høyere nivå, innen ledelse, informasjonsteknologi og arkitektur, samfunnsvitenskap og offentlig politikk, for å fremme samfunn.

Dette oppdraget oppnås ved å forbedre forsknings-undervisningsforbindelsen med et sterkt anvendt fokus, ved å fremme tverrfaglig læring og ved å maksimere samspillet mellom entreprenørskap, teknologi og innovasjon for å forberede kompetente fagpersoner i stand til effektivt å håndtere de kommende utfordringene i samfunnet, med gevinst og ideelle organisasjoner.

De tre hovedvektorene for dette oppdraget - forskning, undervisning og læring og tjenester som tilbys samfunnet - legemliggjør visjonen til Iscte som et forskningsuniversitet med fokus på kontinuerlig forbedringsdynamikk for institusjonen på de forskjellige områdene av ledelse og aktivitet, for eksempel:

  • Et styre med høyt kvalifiserte fakulteter og forskere som representerer de beste internasjonale standardene;

  • Internasjonaliseringen av forskning, undervisning og kunnskapsoverføring, og den akademiske mobiliteten til fakultetsmedlemmer og studenter, som oppfyller integrasjonen av Iscte i internasjonale forsknings- og utdanningsnettverk;

  • Overføring og utveksling av den produserte vitenskapelige og teknologiske kunnskapen, særlig gjennom utvikling av produkter, tilbud av tjenester til samfunnet, livslang utdanning og promotering av entreprenørskap og ansettelsesevne;

  • Implementering og markedsføring av aktiviteter som gir tilgang og gjennomføring av kulturelle og vitenskapelige varer til enkeltbrukere og grupper i og utenfor Iscte;

  • Det kontinuerlige samspillet med samfunnet, som bidrar til analyse og løsning av problemer på nasjonalt og lokalt nivå, samt etablering av partnerskap med organisasjoner forpliktet til den kulturelle, sosiale og økonomiske utviklingen i landet;

  • Profesjonalisering av infrastrukturforvaltning og kvalifisering ved å skape en fortreffelighetskultur som gir effektiv støtte til forskning, undervisning og kunnskapsoverføringsaktiviteter for å sikre institusjonell bærekraft.

I Iscte er det et sterkt engasjement med kvalitet. Nedenfor kan du lære mer om Quality Assurance av Iscte, som er basert på vår kvalitetsmanual.

111948_2.jpg

Steder

  • Lisbon

    Avenida das Forças Armadas, 1649-026, , Lisbon

Spørsmål