Keystone logo
ISDE Law Business School

ISDE Law Business School

ISDE Law Business School

Introduksjon

Din Pathway til lederskap

For at studentene våre skal bli profesjonelle som hver klient ønsker å ha ved sin side, trengs det en metode som overvinner det kunstige gapet mellom teori og praksis, og går fra abstraksjonen av den hypotetiske saken til den direkte anvendelsen i den virkelige saken. Det er ekte opplæring, som står overfor virkelige tilfeller med størst etterspørsel og i et reelt miljø.

Våre studenter følger denne veien veiledet av eksperter fra de viktigste nasjonale og internasjonale firmaene. Bare med disse lærerne og denne metoden kan de bli den beste versjonen av seg selv og lykkes med å nå sine faglige mål.

Hvorfor studere ved ISDE?

ISDE har vært visjonær i å utgjøre den eneste utdanningsinstitusjonen som ble opprettet av de viktigste advokatfirmaene over hele verden. Siden det ble grunnlagt, har det vært en pioner, og utgjorde det første opplæringssenteret som introduserte en virkelig praktisk metodikk, og integrerte våre studenter i de viktigste advokatfirmaene i verden. Bli kjent med en ny lov, den intelligente loven. Lederne i firmaene trener deg fra fortreffelighet og innlemmer deg i sine rekker.

Hva ser advokatfirmaene, selskapene og ISDE -partnerne etter?

Representantene for advokatfirmaene som grunnla ISDE og mer enn 200 partnere i dag, hadde et klart mål: å regne med en institusjon som kunne velge det beste talentet fra universitetene for å komplementere det med profesjonell fortreffelighetsbasert opplæring. Derfor oppnår vi at trinnet fra et klasserom til rekkene til et advokatfirma og selskap er naturlig og oppfyller deres høye krav.

Historie

ISDE er en akademisk institusjon født fra hjertet av advokatyrket. Representanter for de viktigste nasjonale og internasjonale selskapene var involvert i stiftelsen, med det formål å opprette en akademisk institusjon dedikert til å tilby opplæring på høyeste nivå.

ISDE velger talentfulle studenter fra ledende nasjonale og internasjonale universiteter, tilbyr fortreffelighetsbasert opplæring, og introduserer dem derfor for profesjonelle strukturer med tilstrekkelige garantier.

ISDE er et senter tilknyttet Complutense University of Madrid. Studentene er utdannet ved noen av de mest prestisjefylte internasjonale universitetene, for eksempel Georgetown University, NYU, Miami University og Jindal Global University, ledere i internasjonale rangeringer.

Dette doble bidraget fra de beste akademiske og profesjonelle partnerne konfigurerer en global opplæringsmodell som bryter det kunstige gapet mellom teori og praksis og oversettes til en omfattende profesjonaliseringsmetode.

Forskningssentre

Forskningssentrene er en type samarbeid med ISDE for å implementere aktiviteter knyttet til opplæring og forskning innen jus og økonomi.

Forskningssentrene ble opprettet for å fremme allianser med eksterne partnere og institusjoner fra forskjellige felt for å fremme utviklingen av samfunnsansvar. Målet er å styrke forholdet til næringslivet og profesjonelle sektorer gjennom ulike initiativer for forskning og opplæring utviklet innenfor rammen av ISDEs forskningssentre.

ISDEs forskningssentre:

 • ISDE Research Center on BlockChain & Law
 • ISDE Research Center on Compliance
 • ISDE Research Center on Sports Law
 • ISDE Research Center i samarbeid med Brains School Master

Profesjonelle partnere

ISDE ble født ut av profesjonelle kretser da representanter for de mest prestisjefylte advokatfirmaene bestemte seg for å opprette en institusjon som velger talentfulle studenter for å gi dem fortreffelighetsbasert opplæring og derfor potensialet til å lykkes med å integrere dem i teamene sine.

Ledende advokatfirmaer, slik som de av London Magic og Silver Circle, amerikanske bedrifter, kontinentale Europa eller det asiatiske markedet, profesjonelle tjenester for bedrifter som Big Four, multinasjonale selskaper, institusjoner, sports-relaterte partnere bidrar med sine beste professional's vite -Hvordan utforme, lede og lære våre forskjellige programmer.

Akademiske partnere

Vi er stolte over å ha nasjonale og internasjonale akademiske partnerskap med sikte på å tilby nåværende og globale erfaringer i opplæringen av våre studenter.

Mer enn 250 advokatfirmaer og selskaper i mer enn 50 land har sluttet seg til prosjektet.

ISDE har et nært forhold til næringslivet og akademisk sektor. For tiden samarbeider det med mer enn 250 tilknyttede advokatfirmaer og selskaper fra flere land. I tillegg har ISDE partnerskap med prestisjetunge universiteter som New York University, Georgetown, University of Miami og Jindal Global University, blant andre.

Målet med dette samarbeidet er todelt: å garantere at studentene får permanent oppdatert opplæring og muligheter for å utvikle sin yrkeskarriere, og også å oppmuntre samarbeidende advokatfirmaer og bedrifter til å bli mer konkurransedyktige og sosialt ansvarlige takket være arbeidskraftinnsats av unge talenter som er opplært i et miljø med internasjonal fortreffelighet.

Fakultet

ISDEs fakultet består av fagfolk med lang erfaring innen forskning og undervisning. De fleste av dem er leger og praktiserende advokater i ledende advokatfirmaer og selskaper, noe som beviser deres fortjeneste i forskning kombinert med et praktisk syn på yrket.

Campus funksjoner

Våre campuser og hovedkvarter

Studentene våre vil få tilgang til de forskjellige campusene i henhold til hvilken type program de studerer. Utstyrt med den nyeste teknologien og lokalisert i de mest fremtredende nabolagene i hver by, i alle de fire stedene, vil de finne muligheter til å utøve sport, delta på kurs, konferanser og masterøkter som utfyller deres akademiske programmer. Aktivitetene som fremmes av ISDE er rettet mot tilegnelse av større kunnskap og styrking av relasjonene mellom studenter.

Teknikk og digitalt

ISDE replikerer arbeidsmiljøene til ledende advokatfirmaer og selskaper. Derfor, som en viktig støtte til opplæringen deres, har studentene våre tilgang til de samme verktøyene som nye internettbaserte teknologier gir.

Madrid

Madrid er en travel by i konstant vekst. Ansett av mange som det naturlige veiskillet for virksomhet mellom Europa, Amerika og Afrika. ISDEs campus ligger i finansdistriktet, nær hovedkvarteret til ledende advokatfirmaer og selskaper, hvis fagfolk utgjør fakultetet og hvor ISDE-studenter gjennomfører flere interne workshops.

Barcelona

Ligger i et av de mest sjarmerende områdene i byen og i en bygning som kombinerer tradisjonen fra sin historie med alle bekvemmeligheter for studenter. ISDEs campus i Barcelona har alle forutsetninger for å gi det beste miljøet for fortreffelighetsbasert trening og avansement.

New York

ISDEs hovedkvarter, som ligger i sentrum av New York, er der alle amerikanske programoperasjoner koordineres, inkludert akademiske allianser med prestisjetunge universiteter over hele landet.

Asturias

ISDEs campus, som ligger i sentrum av Oviedo, er stedet der ISDE tilbyr sine opplæringstjenester for Nord-Spania, ved å undervise kurs i hovedkvarteret til skreddersydd opplæring for grupper eller bedrifter.

  Steder

  • Madrid

   C. de Serrano, 208, , Madrid

  • New York

   350 5th Ave, , New York

   • Oviedo

    ISDE Law Business School, , Oviedo

    • Madrid

     Madrid, Spania

     Spørsmål