Keystone logo
© TESS
ISM - International School of Management

ISM - International School of Management

ISM - International School of Management

Introduksjon

Internasjonal School of Management (ISM) er en spesialisert, akkreditert handelsskole basert i Paris, Frankrike, med programmer på fem forskjellige kontinenter.

Vi gir studentene det globale perspektivet de trenger for å trives som moderne bedriftsledere. Vi gjør dette ved å holde våre klasser små, utvalgte og kulturelt mangfoldige, og ved å tilby programmer i store kommersielle knutepunkter rundt om i verden.

Vår IMBA utvikler morgendagens globale bedriftsledere, mens vår DBA er laget for erfarne ledere som ønsker å takle utfordringene av toppledelse på internasjonalt nivå. For anerkjente seniorer har vår doktorgrad den lærer- og forskningsferdighet som trengs for å gi tilbake til næringslivet og forme neste generasjon ledere.

Bygget på globale verdier

Vår grunnlegger Jack Forget åpnet ISM for å utfordre den tradisjonelle business school modellen.

Hans syn var for en utadvendt skole som mester innovasjon og nye læringsformer. Det ville være en virkelig global institusjon, med partnerskap i fremvoksende markeder rundt om i verden. Studenter fra alle kontinenter vil lære av professorer av høyeste klasse, og bygge et verdifullt faglig nettverk mens de studerer.

ISM i dag beholder styrken og smidigheten i denne grunnleggende filosofien. Fortsatt med hovedkontor i Paris, har vi nå partnerinstitusjoner i New York , Shanghai , New Delhi , São Paulo og Cape Town . Vi fortsetter å gi studentene nisjefagene, det globale perspektivet og livstidskontaktene de trenger å blomstre som ledere.

Jordet i ekte praksis

Våre studenter er ambisiøse. De er drevet for å nå toppen. Så mens en solid basis av teoretisk kunnskap er viktig, er handlingskunnskap og erfaring viktig.

Vi velger våre professorer for både deres undervisningsevner og deres forretningsmessige virksomhet. Når de ikke er på ISM, kan de bli funnet ledende selskaper, undervise på toppskoler rundt om i verden, og påvirke retningen av internasjonal forretningspraksis.

Våre små interaktive klasser gir nærbilde tilgang til våre professors ekspertise. Og fordi våre studenter er erfarne fagfolk i seg selv, har de sjansen til å dele opprinnelig innsikt og informere hva som skjer i klasserommet.

Laget for arbeidsledere

ISM studenter er høyt nivå ledere med krevende tidsplaner. Deres tid er en verdifull ressurs, og de trenger studier for å passe rundt sin karriere og livsstil.

Dette behovet for fleksibilitet inspirerer alt vi tilbyr. Studentene kan kombinere ansikt-til-ansiktskurs i Paris med e-læring, og delta på oversjøiske programmer på en av våre fem partnerinstitusjoner over hele verden.

Vi lar elevene også tilpasse sine studier og fokusere på det som betyr mest for karrieren deres. Avhengig av hvilken grad de velger, kan de følge en genera Pathway i internasjonal business management, eller spesialisere seg innen finans, entreprenørskap og innovasjon, eller høyere utdanning.

Et varig faglig nettverk

For våre studenter fortsetter fordelene med å studere ved ISM langt utover uteksamineringsdagen.

Klassekameratene og professorene de møter i løpet av sin tid på skolen, er et profesjonelt nettverk for hele livet, med ideer, støtte og muligheter som overgår næringsliv og geografiske grenser.

Steder

 • Paris

  ISM Paris 17, boulevard Raspail, 75007, Paris

 • Shanghai

  ISM - International School of Management, , Shanghai

  • São Paulo

   ISM - International School of Management, , São Paulo

   • New York

    101 astor place, , New York

    • Cape Town

     ISM - International School of Management, , Cape Town

     • New Delhi

      amity university campus, , New Delhi

      Programmer

      Spørsmål