Keystone logo
© Carrianna Field
ISMET - Formación en salud y terapias naturales

ISMET - Formación en salud y terapias naturales

ISMET - Formación en salud y terapias naturales

Introduksjon

"Hvis du liker helsesektoren, hjelpe folk til å forebygge og behandle sykdommer, forskning eller alle aktiviteter knyttet til naturlig terapi, må du trene deg i en skole som tilbyr et solid fundament for din profesjonelle fremtid."

Historie

Ismet(Higher Institute of Traditional Medicine) ble grunnlagt i 1992, hånd José Luis Badrena, og innviet av dekan ved Fakultet for tradisjonell kinesisk medisin i Beijing. født med det formål å gi opplæring i naturlige terapier Ismet slik at elevene kan bli de beste fagfolk i de områdene vi underviser Naturopathy og homeopati, MedicinaTradicional Kina og akupunktur, tekniske manualer, Osteopati, Velvære og naturlig estetikk, Coaching og helse , personlig vekst og energi terapi. Siden da, til dags dato, fortsetter Ismet å utvikle seg og utvide sitt tilbud, i tillegg til å innlemme daglige erfaringer gjennom årene, både akademikere, mestere og kontinuerlig opplæring og klinisk praksis til nye studenter.

Mer enn tjue års erfaring som har gått et stort antall studenter og mer enn tusen studenter i aktiv bak oss. Parallelt med etableringen av skolen også lansert terapisenter, med den doble sikte på å bidra til forskning gjennomføringen av metodene studert og tjene som et viktig supplement i opplæring av sine studenter.

Ismet samarbeider for tiden med UCC-UVic (Central University of Catalonia - Universitetet i Vic) senter og UCAM (katolske universitetet i San Antonio i Murcia).

skole

Hvorfor studere hos oss

 • Vi har fleksibel arbeidstid og studiemetoder (i person eller online), for å tilpasse seg ditt arbeid og familieliv.
 • The Graduate læreplaner ble utviklet og basert trening guider IES (Institut d'Estudis Helse - Department of Health i Generalitat de Catalunya).
 • Vi tilbyr deg et lærerteam på over 100 fagfolk som kombinerer undervisning med sin kliniske praksis
 • Hvert år gjennomførte vi ca 250 seminar og fall, om innledende eller spesialisering
 • Vi tilbyr faglig utvikling gjennom kliniske praksis med virkelige pasienter og praksis på sportsbegivenheter. Hvert år ca 18 000 besøkende er gjort
 • Avtaler med nasjonale og internasjonale universiteter for å oppnå universitetsgrader seg innenfor naturlige behandlinger
 • Gjennom arbeidsmarkedet hvert år mer enn 200 jobb åpninger flytte ... ta en titt på Instagram, legger vi dem der!
 • ISMETalumni, alumni forening Ismet tilbyr rabatter og spesialpriser på ulike eksklusive tjenester for tidligere studenter Ismet ... en helt gratis tjeneste
 • Vi er det eneste senteret i området ligger i en bygning på mer enn 2000m2 i venstre Eixample.

Endelig Fellesskapet Ismet tilbyr gratis foredrag og workshops, ekskursjoner, videreutdanning, informasjon industri og andre fritidsaktiviteter.

skole

online-modus

"Denne modusen lar deg studere opplæringsprogrammer, uten rutetider og uten forskyvning '

Hovedtrekk i online-modus:

 • Den didaktiske materialet som presenteres av kapitler og emner suppleres av materialet evaluering: øvelser, oppgaver, eksamener, evaluerende og auto - evaluering tester, forum fungerer. Alt dette for å sikre undervisning og læring dynamikk som letter forståelsen og fremmer læring.
 • Personlig veiledning av lærere spesialisert seg på området, som fremmer læring og veilede studenter. Interaktiv campus samfunnet oppmuntrer kommunikasjon mellom lærere og studenter og lar utviklingen av studenten i henhold til sine muligheter.
 • Fremmer elevmedvirkning. Studenten er i konstant kontakt med sine klassekamerater og hans lærer. Videre kontinuerlig vurdering (fora, debatter, gruppeoppgaver, e) fremmer motivasjon for læring. Alle klassekamerater og lærere delta i opplæring (deling spørsmål, ideer og forklaringer), og dermed produserer en "feed-back" effekt på begge sider.
 • Det er mer fleksibel, fordi det ikke finnes noen tidsplaner eller begrenset tid. Studenten velger når man skal studere og hvor lenge. Dette gjør at du kan skreddersy kurs til hver spesifikke behov.
 • Campus fakultetet fortsatt aktiv fra september til juli. I løpet av august måned studenten har fortsatt tilgang til Campus en anmeldelse leksjoner eller ta opp problemstillinger som går sent.
 • Kontinuerlig vurdering. Studenten vurderes å ta hensyn til sin utviklingsprosess gjennom hele kurset. Dermed, siden kursstart til sin sluttdato, vil det bli vurdert ved hjelp av ulike prosesser: øvelser, tester, eksamener, arbeid, deltakelse i fora, etc og summen av alle disse testene vil føre til endelig karakter selvfølgelig. Student resultatene er studert av en faglig komité for videre validering.
 • Overvåking læring. Online treningssystem Ismet, tillater elevene å sjekke deres fremgang gjennom hele læringsprosessen. I denne forstand, er student fullstendig klar på alle tider av din nåværende akademisk status, og derfor kan tilpasse deres nivå av studien til behovene til hvert øyeblikk. For å overvinne de materialer som ikke er laget (venter for tiden og er regulert ved administrering) proctored eksamener.

tekniske krav:

 • Enhet nettleser som kan spille Flash-innhold
 • Minimum skjermoppløsning 1024 x 768
 • Internett-tilkobling og hastighet anbefales 20MBs
 • Mozilla Firefox nettleser anbefales. Android tablett hvis Dolphin nettleser. Skulle Ipad, den Puffin nettleser
 • Plugin Flash Player 6, minst. Anbefales å ha det pent oppdatert
 • Det er lurt å ha grunnleggende datakunnskaper på brukernivå.

Adressert til

Den virtuelle campus Ismet født for alle de menneskene som, for arbeid, personlige eller geografisk plassering grunner, de er i stand til å delta regelmessig i klasser.

Denne treningen er rettet mot både mennesker med ingen tidligere erfaring som ønsker å trene for første gang i disse områdene, som fagfolk som ønsker å supplere sin opplæring eller resirkuleres på denne kunnskapen, om terapeuter som spesialiserer seg på disse områdene eller andre komplementære (chiromasseurs, akupunktører etc.) samt helsearbeidere ønsker å supplere sin opplæring på dette feltet (leger, psykologer, fysioterapeuter, kontingent, etc).

Mål

Det grunnleggende målet for våre online undersøkelser er å gi omfattende opplæring i området av naturlige behandlingsformer, slik at studentene kan tilegne seg kunnskap er nødvendig for å utøve dette yrket. Dermed vil studenten lære å utføre sine oppgaver på en praktisk naturlige behandlinger og vil trene med den nødvendige kompetansen for behandlinger med naturlige metoder.

Lærere og Material

Med sikte på å gi en solid utdannelse og kvalitet, har vi en portefølje av spesialiserte lærere i ulike områder. Dermed oppfyller sitt bidrag til kunnskap, lærere har lang yrkeserfaring som uunngåelig beriker kvaliteten på nettbaserte kurs videre. I tillegg har lærerne blitt opplært til å tilby en dynamisk og aktuell undervisning, som passer til denne type trening, og koordineres av et system av pedagogisk planlegging.

Studenten har en konsulent / en for hvert kurs, som vil følge dens utvikling gjennom hele kurset. På den annen side, det er figuren av koordinator på linje, hvis viktigste funksjon er å koordinere samspillet mellom elev-lærer, evaluere pedagogiske prosesser og sikre og fremme kultur for campus.El undervisningsmateriell som trengs for å gjennomføre kursene, det er presentert gjennom den elektroniske campus. Det faglige programmet er laget av eksperter på området.

engasjement

Campus læringssystem Ismet online gir stor fleksibilitet med hensyn timeplaner. Så som lar deg koble til campus når du vil og de timene du vil, så lenge du går dekker målene fastsatt av faglærer.

I begynnelsen av kurset, vil læreren planlegger innholdet av disse, slik at studenten skal vite fra begynnelsen når og hvilke emner vil studere hver uke. Forholdet mellom studiepoeng og timer med engasjement er en kreditt på 10 timers bruk. Det totale antallet studiepoeng (timer av utnyttelse) refererer til tidsbruk utføre aktiviteter og vurderinger og ikke til den tiden av forbindelsen.

sertifisert

Etter endt kurs / s monografi / s er registrert, og en gang passerte kartleggingsprøver og være klar for betaling, vil et sertifikat diplom leveres studert området. Dette sertifikatet student data, antall timer (studiepoeng) kurs tatt, dato og antall registreringsbevis diploma.El detalj online kurs er en forseglet dokument og registrert ved skolen. Det er sendt via e-post levert av campus i beskyttet PDF-format, slik at det kan bli manipulert, i henhold til lovgivning i Spania på gyldigheten av digitale dokumenter.

Karrieremuligheter

Skap eller privat konsultasjon og praktisk Naturist Criterion, Criterion praktiske eller praktiske homøopatisk behandling tradisjonell kinesisk. Samarbeid: helsestasjoner og terapier, skjønnhetssalonger, spa, spas og urbane spa, helsekostbutikker, treningssentre eller sentre deportivos.Se er utvilsomt et yrke med høy sosial etterspørsel, og derfor med en stor fremtid .

Internasjonal

Lyst til å studere fra utenfor Spania? Du kan få tilgang til nettbasert opplæring fra alle land i verden og tid som passer deg, klassene har en startdato og en sluttdato for å følge for å holde en skikkelig tempo, kan du få tilgang ganger du vil i løpet av denne perioden klokken er ubegrenset så lenge du kan bo på campus, på denne måten kan du se forsterke de leksjonene du trenger flere ganger.

Steder

 • Barcelona

  Carrer de Floridablanca, 18-20 , 08015, Barcelona

 • Spain Online

  Spain Online, Spania

  Spørsmål