Keystone logo
Istituto Marangoni Shanghai Fashion Training Centre

Istituto Marangoni Shanghai Fashion Training Centre

Istituto Marangoni Shanghai Fashion Training Centre

Introduksjon

Shanghai er en inngangsport mellom øst og vest, mellom gammelt og nytt. Det er bare passende at Istituto Marangoni Shanghai tilfører europeisk-inspirerte design til tradisjonelle kinesiske elementer, og blander innovasjon med den lokale tekstilarven. Deltakerne kan forvente kryssbestøvning av høyteknologi og mote som en integrert del av læreplanen, sammen med innovative e-handelsopplevelser som forstyrrer tradisjonelle detaljhandels- og distribusjonskanaler, og krever allsidig forretnings- og designferdigheter. Denne vinnende tilnærmingen blir matchet av et nytt visuelt språk som viser en blanding av østlige og vestlige kulturer, tar de beste elementene fra hver og smakfullt kombinerer dem for å komme opp med et friskt, rikt tilbud.

Med ni skoler i globale motebyer er Istituto Marangoni verdens beste moteskole. Istituto Marangoni tilbyr sine studenter forskjellige visjoner om det moderne motesystemet i Milano, den italienske motehovedstaden, i Firenze, hvor mote møter kunst, i Paris, hjemmet til haute couture, i det trendy London og i Shanghai, hvor mote ser ut til fremtiden.

Istituto Marangoni samler kulturer, ideer og mennesker fra hele verden til et veldig spesielt samfunn forent av en felles lidenskap for mote og dets kosmopolitiske appell.

Istituto Marangonis fem skoler har mer enn 4000 studenter fra 106 land, hver med forskjellige interesser, stiler og kunnskap, og gir noen av de mest internasjonale klassekontekstene verden over. På Istituto Marangoni vil du fordype deg i mote og lære mens du deler erfaringer i et interessant, kulturelt mangfoldig samfunn.

Steder

 • Shanghai

  652 Changshou Rd, Putuo, Shanghai, China, , Shanghai

  Programmer

   Institusjonen tilbyr også:

   Spørsmål