Keystone logo
ISTUD Business School

ISTUD Business School

ISTUD Business School

Introduksjon

Over førti års erfaring sammen med organisasjoner

ISTUD ble grunnlagt i 1970 på initiativ av Assolombarda og en gruppe store italienske og multinasjonale selskaper (inkludert Pirelli, Olivetti og IBM), ISTUD har alltid ledsaget utviklingen av italiensk ledelse , noe som bidrar betydelig til spredningen av en moderne "lederkultur" i vårt land. Det første fakultetet for handelsskolen var sammensatt av professorer fra Harvard Business School , støttet av italiensk ledelseskonsulent .

ISTUD Foundation er i dag den eneste uavhengige høyprofilerte italienske ISTUD . I sine 40 års aktivitet har mer enn 51 000 ledere og mellomledere, samt 2300 nyutdannede, deltatt i opplæringsprogrammer og mestere og mange fagfolk som opererer i trening og forskning , har blitt trent på ISTUD siden syttitallet dag.

Chronology

Vår misjon

Støtte veksten av selskaper og ledere som ønsker å konkurrere gjennom etableringen av en ny bærekraftig økonomisk modell, fokusert på å skape verdier for alle aktører i prosessen. Dette er oppdraget til ISTUD Foundation , den første uavhengige Business School i Italia, som siden 1970 har operert innen høyere faglig opplæring og ledelsesforskning, og tilbyr en integrert portefølje av ledelsesforskning og opplæringsprogrammer, som direkte brukes til realiteter og utfordringer som organisasjoner står overfor.

Våre verdier

Bærekraft: den systemiske, etiske og bærekraftige tilnærmingen.

Vår tilnærming

ISTUD stiftelsen har til hensikt å være en annen stemme innen opplæring og ledelsesutvikling , og legger i sentrum av alle sine aktiviteter det unike og potensialet til enkeltpersoner og organisasjoner der de opererer.
På grunnlag av de ulike foreslåtte tiltakene er det en konstant forsknings- og innovasjonsaktivitet , med utvikling av en oppdatert kunnskap orientert på problemene og problemene som faktisk blir kjent for bedrifter, organisasjoner, ledere i dag.

Å velge ISTUD betyr "å komme i kontakt" med et ledende selskap i det italienske lederutdanningslandskapet , med nesten 40 års erfaring innen ledelsestrening og forskning på organisasjoner .
Den demonstrerte evne til å bidra til utviklingen av ledertank, det internasjonale nettverket, den kvalifiserte tilstedeværelsen i selskaper og institusjoner, tilbudsprosessens høye nivå og læringsprosessen sammen med fakultetets kvalitet, kjennskap og prestisje til merkevaren, er Noen av hovedelementene som fører til å vurdere ISTUD som et unikt utvalg av excellence i den italienske scenen.

Business meeting-1209640_960_720

ISTUD : erfaringer sammenlignet

Deltakelse i et ISTUD seminar eller ISTUD betyr å oppleve en svært engasjerende opplæringsopplevelse , hvor deltaker er hovedpersonen i læringsprosessen , i et stimulerende miljø , med konstant tilstedeværelse av ISTUD fagfolk til å følge hele kurset.
Analysen av konkrete situasjoner, søket etter effektive løsninger, ansvarsforutsetningen, mellommenneskelig kommunikasjon, forhandling og gruppearbeid blir alltid verdsatt i klasserommene. Fakultet professorer, i forhold til programmets ulike øyeblikk og innholdet behandlet, benytter en bred og fleksibel blanding av didaktiske verktøy som leksjoner, øvelser, saksdiskusjoner .

Basering i vår tilnærming er størrelsen på sammenligningen . En sammenligning som oppstår fra dialogen med deltakere fra ulike sektorer og profesjonelle familier, og fra den konstante debatten og utveksling med fakultetsprofessorer, alle eksperter innen kompetanse, med en effektiv kunnskap om forretningsproblemer avledet av betydelig erfaring innen ledelse, rådgivning eller forskning.
Alle deltakerne er alltid utstyrt med et bredt spekter av teoretisk dokumentasjon om emnene som er dekket, samt en komplett og oppdatert bibliografi (i tillegg til bruk av eksklusive ISTUD materialer tilrettelagt og tilpasset kundens behov).

Steder

  • Stresa

    ISTUD Business School Corso Umberto I, 71,

Spørsmål