Keystone logo
© Domus Academy
International University of Languages and Media

International University of Languages and Media

International University of Languages and Media

Introduksjon

Historie og Mission

"Know, vet hvordan de skal være, vet hvordan de skal gjøre". Det er på disse tre hjørnesteinene som IULM Universitetet har basert sin undervisning oppdrag, med inspirasjon fra prinsippene i UNESCO. Tar styrke fra sitt kall å integrere kulturell kunnskap og faglig kompetanse, har universitetet fra selve starten for over 40 år siden alltid presentert seg selv som et møtepunkt mellom den akademiske verden og arbeidsmarkeder.

Istituto Universitario di Lingue Moderne (IULM) ble grunnlagt i 1968 av Fondazione Scuola Superiore per Interpreti e Traduttori, under inspirasjon av Senator Carlo Bo og professor Silvio Baridon. Helt fra begynnelsen ideen bak prosjektet var å tilfredsstille kravene fra arbeidsmarkedet basert på analyser av dagens trender.

70-tallet

IULM, som det da het, konsentrert sin oppmerksomhet på studiet av språk, en uunnværlig forutsetning for å legge inn stadig mer internasjonale markeder og sammenhenger fokusert på å styrke kunst og kultur markeder.

80 tallet

Universitetet var den første i Italia for å oppfatte hvordan verden av kommunikasjon og forbrukersamfunnet var i utvikling, og derfor er det så behovet for å oppdatere sine kurs ved å tilby en bestemt serie av verktøy. Det er i denne perioden at den grunnlegger den Scuola Speciale di relazioni pubbliche.

90-tallet

Tiåret som markerer den definitive styrking av posisjonen til universitetet innen kommunikasjon: Avdeling for kommunikasjon og underholdning Studies er satt opp sammen med universitetets første Fakultet for fremmedspråk og litteratur. I 1998 Universitetet tar på sitt nåværende navn: Libera Università di Lingue e Comunicazione IULM.

Fra 2000 til i dag

Mens du fortsetter å betale hensyn til dynamikken i arbeidslivet, er IULM Universitetet også fast bestemt på sine mål å gi sine studenter med kulturell opplæring gjennom nyskapende studier. Grunnlagt som et referansepunkt for undervisning i sektorer av språk og kommunikasjon, har det nå også blitt et senter for fremragende forskning innen reiseliv og utnyttelse av kulturarven. Universitetet Med sine 4 fakulteter, Først Cycle grad kurs, andre syklus grad kurs, mange master Kurs og post-opplevelse kurs, og tilbyr et komplett utvalg av kurs på alle nivåer.

Mission

Oppgaven til IULM universitetet er å trene og lære fagfolk i stand til å ta fatt på utfordringene og gripe mulighetene som kommer ut av internasjonale markeder og scenarier, og samtidig forme menn og kvinner klar over sin egen tilværelse og verdt.

IULM garanterer sine studenter dype kulturelle bevissthet og en solid universitetsutdanning - en blanding av teori og praksis: det vedtar en integrert tilnærming, som har vist seg å være svært nyttig ikke bare i å hjelpe studenter med hell inn i verden av arbeidet, men også i å hjelpe dem finne personlig tilfredsstillelse i livet.

IULM Universitetet har alltid sett på seg selv som en pioner: i løpet av årene har det vært i stand til å forutse trender og tilpasse seg endringer, som opererer som en dynamisk samtalepartner i en stadig utvikling system. I dag er det en veletablert institusjon i sosioøkonomiske mekanismer for sitt område av innflytelse: en privilegert tilstand som gjør at det å nærme seg viktige ikke-akademiske organer og institusjoner for å foreslå felles prosjekter som kan produsere merverdi for undervisning og forskning.

IULM i korte trekk

Ikke bare ord. Verdien av IULM Universitetet ligger også i sine tall.

internasjonale relasjoner

Vet verden for å bygge fremtiden. Dette er den politikken for internasjonalisering av IULM. Universitetet oppfordrer utveksling med utenlandske universiteter og bedrifter for studenter, akademikere og lærere.

IULM imot mange utenlandske studenter så vel som gjesteprofessorer og organiserer aktiviteter i regi av EUs prosjekter eller i samarbeid med inter-universitets nettverk for å utvikle forsknings- og utdanningsrettede prosjekter.

Dette gir økte muligheter for studenter å delta på undervisning og ta eksamen i utlandet, oppmuntre dem til å prøve nye og utfordrende opplevelser og forfølge den berikelse som kommer fra et møte med andre kulturer. Det gir også akademikere og studenter en mulighet til å høste fordelene av edle og profesjonelt kvalifiserende arbeid erfaringer. For å oppnå dette, har IULM også deltatt i flere relevante prosjekter og gi stipend for tre- eller seks måneders arbeidserfaring i ulike entreprenørielle felt i Europa.

For å lette studentmobilitet og faglig godkjenning av studier i utlandet, har IULM vedtatt European Credit Transfer System (ECTS). Opprinnelig tenkt for kreditt overføring, har ECTS utviklet seg til en opphopning system som skal brukes på alle nivåer: institusjonelle, regionale, nasjonale og europeiske.

Et annet resultat av disse aktivitetene er konsolidering av universitetets nettverk av relasjoner med andre ledende universiteter i Europa og med mange institusjoner og selskaper som er involvert i å tilby arbeid opplevelser.

Steder

  • Milan

    Via Carlo Bo, 1 , 20143, Milan

Spørsmål