Keystone logo
International University Of Sarajevo IUS

International University Of Sarajevo IUS

International University Of Sarajevo IUS

Introduksjon

The International University of Sarajevo er en non-profit uavhengig institusjon for høyere utdanning som selvstendig gir støtte for sitt arbeid. Det tilbyr utdanninger i alle tre studie sykluser, samt spesifikke faglige utviklingsprogrammer i de registrerte områdene.

IUS er akkreditert med den nasjonale Agency for utvikling av høyere utdanning og kvalitetssikring og oppført i staten register over godkjente høyere utdanningsinstitusjoner i Bosnia og Hercegovina. Universitetet er advokatfullmektig medlem av European University Association (EUA) og en full medlem av International Association of Universities (IAU). I tillegg er alle de syv programmene representert gjennom Keystone akkreditert av AQ Østerrike i seks år fra september 2016. IUS følger en fire-årig utdanning struktur Ved lavere nivå. Programmene er kompatible med Bologna-systemet og tillate fri overføring av studiepoeng gjennom studiepoeng. En bachelorgrad ved hormonspiralen har en verdi på 240 studiepoeng. EN mestere programmet på IUS varer ett år og har en verdi på 60 studiepoeng.

Språkkrav

Den språk for kommunikasjon og utdanning på IUS er NorskOg alle potensielle studenter trenger bevis på språkkunnskaper (IELTS 6 eller TOEFL IBT 79). Studenter som mangler dette nivået av ferdighet kan studere på engelsk Language School før de er klar for sine lærere studier språkmessig.

Deltakeravgifter

lavere nivå kostnaden for et program starter fra 3600 Euro med de relevante stipender. Til master i genetikk og bioteknologi avgiften er 3500 Euro. For International Relations og elektro og elektronikk Engineering programmerEr avgiften 3000 Euro.

Steder

  • Sarajevo

    Hrasnička cesta 15 Ilidža , 71210, Sarajevo

Spørsmål