Keystone logo
Jacksonville University

Jacksonville University

Jacksonville University

Introduksjon

1. oktober 1934: Første konvokasjon av William J. Porter University i auditorium i 3. etasje i First Baptist Education Building.

1935: Porter University endres offisielt til Jacksonville Junior College (JJC). Klassene flytter til Haddock Business University klasserom på 517 Laura Street.

1936: Skolen okkuperer hele andre etasje i Florida Theatre Building.

April 1944: JJC flytter til Kay Mansion på 704 Riverside Avenue.

2. oktober 1950: Klassene begynner på Arlington campus i den første permanente bygningen (Founders).

1961: College of Fine Arts etablert.

1981: Nye hovedpersoner introduserte: dans, fotografering og kommunikasjon.

2001: Renoveringer skjer til Council Building og Kinne Center.

1. juli 2004: Kerry Romesburg ble den ellevte universitetspresidenten.

2007: Sykepleien utvides til også å omfatte underspesialisering innen familie og akutt sykepleier, først i Florida, sjette i landet. Oak Hall, de nyeste moderne boligkvarterene, åpner for studenter.

Misjonen ved Jacksonville University er å forberede hver student på livslang suksess med å lære, oppnå, lede og tjene.

Dette oppdraget vil bli utført som et lite, omfattende, uavhengig universitetssamfunn som ligger i en livlig bymiljø. Universitetet serverer et etnisk og geografisk mangfoldig, hovedsakelig bachelorstudentorgan, så vel som voksne studenter i utvalgte program, master, doktorgrad og profesjonell sertifisering.

Jacksonville University læringssamfunn vil tilby personlig service, tett interaksjon mellom studentene og fakultetet og et omfattende utvalg av utdannings- og samkursplaner. Læringsopplevelsen vår vil legge vekt på engasjert læring, integrering av tenking med å gjøre, og kombinasjonen av profesjonell forberedelse med et sterkt liberalt kunstfundament.

verdier

Jacksonville University lærings- og levende samfunnsverdier:

  • studenter og kvaliteten på deres lærings- / boopplevelse som høyeste prioritet;
  • fakultet og studenters engasjement i undervisning, læring og utvidelse av kunnskap i et miljø med dyktighet og akademisk frihet;
  • service til universitetet, samfunnet og samfunnet; og
  • ærlighet, integritet og gjensidig respekt.

Jacksonville University vil være et nasjonalt og internasjonalt anerkjent universitet kjent for signaturprogrammer, innbydende og støttende campus og suksess for studentene.

Fokuset ved Jacksonville University vil være å skape et komplett læringsmiljø der studentene kan utvikle seg og oppleve akademisk, sosial og personlig suksess. Studentene vil føle at Jacksonville University er deres akademiske hjem; et hjem der de føler seg trygge, sikre, verdsatt og involvert. Grunnlaget for denne innsatsen vil være heltidsstudiet, komplettert med utvalgte profesjonelle og hovedfagsstudier.

English Language Requirements

Sertifiser dine engelskkunnskaper med Duolingo English Test! DET er en praktisk, rask og rimelig online engelsktest akseptert av over 4000 universiteter (som dette) rundt om i verden.

Steder

  • Jacksonville

    University Boulevard North,2800, 32211, Jacksonville

    Spørsmål