Keystone logo
James Cook University Online

James Cook University Online

James Cook University Online

Introduksjon

Fremskritt din karriere med en nyskapende, fleksibel forskerutdanning. Begynn å bygge en lysere fremtid, i dag.

Våre Master, Graduate Diploma og Graduate Certificate kurs i sykepleie, datalogi og business vil utstyre deg med ferdigheter, kunnskaper og legitimasjon for å fremme din karriere og gjøre en forskjell i ditt valgte felt.

Hvorfor studere med JCU?

Studere når det passer deg, motta personlig faglig støtte og gjør din CV skinn med en kvalifisering fra et internasjonalt anerkjent universitet.

Med et rykte for fortreffelighet i undervisning og forskning, vet vi verdien av en utdanning i verdensklasse: våre studenter oppgraderer til å bli ledere på sine fagområder og deres lokalsamfunn. I tillegg har JCU blitt tildelt fem stjerner for oppgradering av suksess i seks år som kjører av The Good Universities Guide.

Gjennom våre postgraduate kurs, tar vi sikte på å gi fagfolk mulighet til å få en positiv innvirkning og gjøre livet deres viktig. Meld deg i dag og få ferdighetene til å bygge din lysere fremtid, i dag.

Vår arv

Grunnlagt i 1961 og med campus i Townsville, Cairns og Singapore, er JCU Queenslands nest eldste universitet. Rangeres i topp 2% av verdens tertiære institusjoner, bygger JCUs rykte for fortreffelighet på vår verdensklasse forskning , samt den bransjeledende ytelsen til våre kandidater i alle sektorer. Suksessen til våre studenter er vår første prioritet.

Møt noen av akademikerne som vil bringe den verdensledende forskningen og undervisningen til fingertuppene:

 • Sykepleie
 • Datavitenskap
 • Virksomhet

Hva vi tilbyr

På JCU Online kombinerer vi det siste innen undervisning og læring med en dyp forståelse av online kursutdanning .

Våre medarbeidere er blant verdens ledende akademikere , kjent for deres stipend, profesjonell rigor og støttende tilnærming til online forskerstudie.

Vår rangering blant verdens beste universiteter betyr at en grad fra JCU Online vil hjelpe din CV-skinne . Faktisk har JCU mottatt fem stjerner for jobbsuccess i Good Universities Guide for de siste seks årene som kjører.

JCU Online forskjellen

Postgraduate degrees fra JCU Online er innovative, fleksible og skreddersydde for å passe til de travle realitetene til dagens arbeidende fagfolk. Tilgjengelig på en hvilken som helst enhet og utformet for å muliggjøre "når som helst, hvor som helst" læring, passer JCU Online-kursene inn i livet ditt og din livsstil.

Vårt interaktive nettmiljø gjør det interessant å lære. Video, lyd, gruppekamper og mer vil hjelpe deg å føle deg nedsenket i kursene dine og få mest mulig ut av studien din. Vi forenkler mange muligheter for å koble med medstudenter , slik at din faglige kvalifikasjon kompletteres med et ekte nettverk av profesjonelle jevnaldrende.

Likevel anerkjenner vi også verdien av personlige tilkoblinger og individuell støtte, selv når vi mester fordelene ved nettstudie . Derfor, som en JCU Online-student, har du din egen personlige suksessrådgiver for å støtte deg fra innmelding til oppgradering, assistere og oppmuntre deg hele veien til kursets gjennomføring.

Steder

 • Douglas

  James Cook Drive,1, 4811, Douglas

  • Brisbane

   Queen Street,349, 4000, Brisbane

   • Smithfield

    McGregor Road,90, 4878, Smithfield

    Spørsmål