Keystone logo
James Madison University

James Madison University

James Madison University

Introduksjon

Vi vet at suksess krever like deler intellekt og handling. Hos JMU er det det Being the Change handler om.

Når studenter som uteksamineres fra James Madison University stolt går over scenen for å motta vitnemålene sine, er de mer enn bare utdannet. De er medlemmer av et fellesskap av gjørere. De vet hvordan de skal få ting til å skje. De har forbedret evnen til å tenke kritisk. De har lært viktigheten av en sterk arbeidsmoral, og de har blitt forpliktet til og dyktige til å samarbeide med andre. Diplomer i hånden, de forlater campus fast bestemt på å leve meningsfylte liv og forfølge karrierer med formål.

Bare to timer fra Washington DC er JMU raskt i ferd med å bli et av landets ledende lys innen høyere utdanning. Det er fordi studenter nyter uvanlig engasjerte forhold til fakulteter i verdensklasse som er ved JMU fordi de ønsker å forfølge kunnskap og undervise talentfulle studenter.

JMU-studenter, fakultetet og alumni bruker like deler intellekt og handling for å lykkes i alle slags jakter: de øker innovasjon og oppdagelse, leder i næringslivet, fremmer kultur, forbedrer helsevesenet, reformerer utdanning, fornyer sivilsamfunnet, konkurrerer i friidrett — de er Being the Change på alle tenkelige måter.

Statistikk

Sted: Harrisonburg, VA

Bachelorstudenter: 20 070

Avgangsstudenter: 2.096

Studieprogram: 139

Student/fakultetsforhold: 16:1

Skolerangeringer

#1 Mest anbefalt offentlig universitet i USA av Wall Street Journal og Times Higher Ed

#1 Beste college i Virginia for å få jobb fra US Department of Education-statistikk utarbeidet av Zippia

TOP 10 beste offentlige undervisning i lavere grad i USA av US News & World Report

  Campus funksjoner

  JMUs campus ligger mellom Blue Ridge og Allegheny-fjellkjedene i den vestlige delen av Virginia, og tilbyr fantastisk utsikt over Shenandoah-dalen. Våre vakre omgivelser og bildeperfekte campus er det som gjør JMU til det mest Instagrammede stedet i staten Virginia.

  Det er alltid noe å gjøre på campus: Konserter, filmer, sportsbegivenheter, skuespill, gjesteforedragsholdere, kunstinstallasjoner, et planetarium, et 125 mål stort arboret; listen fortsetter og fortsetter. Med 30 spisesteder på campus, har JMU også blitt rangert i flere tiår blant de 15 beste skolene i USA for servering .

  Washington, DC og Richmond, Virginia, er bare to timer unna med bil. En regional flyplass ligger en 20-minutters kjøretur unna, og har direktefly til store knutepunkter i DC og Chicago. Virginia og regionen tilbyr mange muligheter for underholdning, kulturell berikelse og utforskning av historien.

   Opptak

   Start søknaden din i dag på JMUs nettside.

   JMU virtuell tur

   Ta en virtuell omvisning på JMUs campus

   Opptakskrav til programmet

   Vis ditt engasjement og din vilje til å lykkes på handelshøyskolen ved å ta GMAT-eksamenen – den mest brukte eksamenen for opptak som måler dine kritiske tenkning og resonneringsevner.

   Last ned GMAT-miniquizen for å få en smak av spørsmålene du finner i eksamen.

   Steder

   • Harrisonburg

    S Main St,800, 22807, Harrisonburg

   • Florence

    Palazzo Capponi, Via dei Michelozzi, 2, 50125, Florence

    Spørsmål