Keystone logo
Japan Lutheran College

Japan Lutheran College

Japan Lutheran College

Introduksjon

Oppgaven til denne skolen er å utdanne personer som "tjener Gud og verden i Kristi ånd" til "instruksjon som verdsetter hvert enkelt individ."

Christian Instruksjon

Kristendom - grunnleggeren ånd som støtter Japan Lutheran College

Kristendommen, grunnleggeren ånd som er JLC arv, ikke bare vises i forelesninger, men er en del av hele campus liv. Mye kan læres og fått fra den daglige samhandling med lærere, ansatte og andre studenter.

Japan Lutheran College har en Campus Christian Center, der presten (pastoren) gir ledelse for alle gudstjenester relaterte aktiviteter og programmer på campus. Den presten er tjent med en prest assistent, sammen med andre hjelpere og student frivillige som utgjør Worship komiteen. Det er kapell tjenester hver klasse dag. Mens tilbedelse er ikke obligatorisk, gir den et sted der lærere og studenter kan komme sammen som én, hørte Guds ord, og bli med i bønn. Gjennom meldingene som presenteres her, er det muligheter for å se en annen side av dem som vi samhandler med daglig.

Grunnlaget for vår "Lutheraness" - som det var-lovprise Gud og fremme kjærlighet til våre medmennesker er funnet i denne kristne undervisningen. Det er vårt håp at års studier på JLC ikke vil bare resultere i kunnskap og ferdigheter, men vil være en tid som dypt påvirker hver enkelt av oss som individer.

Steder

  • Tokyo

    3 Chome-10-20 Osawa, Mitaka-shi, 181-0015, Tokyo

    Programmer

    Spørsmål