Keystone logo
Jamestown Community College

Jamestown Community College

Jamestown Community College

Introduksjon

Ligger i sørvest New York, JCC ble grunnlagt i 1950 som en del av State University of New York. Den nåværende innmelding er ca. 3500 hel- og deltidskreditt studenter på to studiesteder, to skjøtesentre, Og Online. I 2012, JCC ble kåret til "Top Performing Public To års College i New York" i en rapport utgitt av The Chronicle of Higher Education.

JCC er en omfattende, regional, åpen tilgang, student-sentrert institusjon som omfavner faglig dyktighet og oppfyller tjenesten områdets læringsbehov på ulike måter. JCC programmering inkluderer liberal arts overføre studieprogrammene, karriereprogrammer, samfunnstjeneste, utviklings utdanning, og næringslivet opplæring. Høgskolens partnerskap med større fellesskap bidrar til sosial og intellektuell forbedring, økonomisk utvikling og kulturell berikelse av vestlige New York og nordvestlige Pennsylvania.

Den viktigste campus ligger på en 107 mål store området i Jamestown, I det sørvestlige hjørnet av New York. Jamestown er innenfor en dags reiseavstanden fra store amerikanske byer, inkludert Buffalo, New York by, Pittsburgh, og Cleveland og bare nitti minutter fra Niagara Falls.

Visjon Jamestown Community College, en integrert del av vårt samfunn sosiale og økonomiske rammer, vil være regionens ledende leverandør av overføring, karriere, utviklings og videreutdanning, og vil bli anerkjent for faglig dyktighet, et samarbeids ånd, innovative lederskap, og en entreprenør tankesett.

Mission Jamestown Community College er en omfattende, regional, open-access, student-sentrert institusjon som omfavner faglig dyktighet og oppfyller tjenesten områdets læringsbehov på ulike måter, inkludert liberal arts overføre studieprogrammene, karriereprogrammer, samfunnstjeneste, utviklings utdanning og næringsliv og industrien trening. Høgskolens partnerskap med større fellesskap bidrar til sosial og intellektuell forbedring, økonomisk utvikling og kulturell berikelse av vestlige New York State og nordvestlige Pennsylvania.

Statement of Beliefs

Forpliktelse til Kvalitet: Høgskolen er forpliktet til studentens læring og til å fremme høgskolen, sin misjon, og velferden til våre lokalsamfunn. Forpliktelse til Studenter: Vi tror studenter og andre forbrukere av college tjenester som er første prioritet i alt vi gjør. Forpliktelse til livslang læring: Vi tror hele college samfunnet er ansvarlig for berikende liv ved å skape en atmosfære dedikert til livslang læring og intellektuell forespørsel og for å fremme kommunikasjon, samarbeid og større forståelse av vår pluralistiske samfunnet og verden vi lever i . Forpliktelse til Community Partnership: Vi tror vi har et medansvar for velferden vår college og må spille en rolle, i samarbeid med andre samfunnsorganer, i å fremme den økonomiske, sosiale og kulturelle velferden i samfunnet vårt.

Steder

 • Jamestown

  Jamestown Community College, Jamestown Campus, 525 Falconer Street, P.O. Box 20, NY 14702, Jamestown

  • Olean

   Jamestown Community College, Cattaraugus County Campus, 260 North Union Street, P.O. Box 5901, NY 14760-5901, Olean

   • Dunkirk

    Jamestown Community College, North County Extension Center, 10807 Bennett Road, NY 14048, Dunkirk

    • Warren

     Jamestown Community College, Warren, PA Center, Curwen Building, 185 Hospital Drive, PA 16365, Warren

     Spørsmål