Keystone logo
John Carroll University, Boler College of Business Master of Arts i Nonprofit Administration
John Carroll University, Boler College of Business

Master of Arts i Nonprofit Administration

University Heights, USA

36 Hours

Engelsk

Fulltid, Deltid

Request application deadline

Sep 2024

USD 590 / per credit

På universitetsområdet

Stipend

Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine

Introduksjon

MA i Nonprofit Administration utvikler, utdanner og gir studenter mulighet til å utmerke seg i sin ideelle organisasjon. Dette unikt fokuserte tverrfaglige og tverrfaglige programmet bringer sammen College of Arts and Sciences og Boler College of Business. Studenter i programmet drar nytte av å samhandle med klassekamerater med ulik bakgrunn og erfaring, inkludert de som tjener i lokale veldedige organisasjoner, nåværende ideelle organisasjonsledere og de som er nye i sektoren.

Programmet oppmuntrer studenter til å lære i samarbeid - ved et universitet dedikert til sosial rettferdighet. Programmet balanserer eksponering for feltet, praktisk instruksjon og case-basert utdanning for å knytte klasseromsundervisning til virkelige omgivelser innen ideelle organisasjoner. Elevene rapporterer ofte at det de lærer i klassen kan settes i praksis umiddelbart.

Med intime klassestørrelser for å sikre individualisert oppmerksomhet og samarbeid, vil studentene utvikle lederskap, teambygging, etiske verdirammer og praksis, og ressursstyring og utviklingsferdigheter. Klasser og kurs tilbys også for å støtte spesifikke interesseområder, for eksempel offentlige og private partnerskap, advokatvirksomhet, lov, offentlig politikk og mer.

Programmet utfordrer studentene til å stille spørsmål ved status quo, finne svar sammen og flytte nålen for å forbedre byråene sine og endre lokalsamfunnene deres.

Både heltids- og deltidsalternativer er tilgjengelige, slik at studenter i det 36-timers programmet kan fortsette i sitt eget tempo for å lykkes i karrieren mens de lærer nye grunnleggende ferdigheter de kan bruke umiddelbart ... og forberede seg på nye muligheter.

Hvorfor velge JCU for en mastergrad i ideell administrasjon?

Ved JCU er dedikasjon til sosial rettferdighet og samfunnsansvar vårt DNA, noe som gjør universitetet til det ideelle egnet for de som betjener den ideelle sektoren. Det er denne forpliktelsen hvorfor JCU har Nonprofit Administration som et uavhengig masterprogram og ikke kombinert innenfor andre gradsspor.

Våre små kveldskurs med andre arbeidere fra det nordøstlige Ohio vil tillate deg å bygge nettverket ditt mens du samarbeider om prosjekter. Du vil også motta personlig oppmerksomhet fra fakultetet, forsterket av utøvere som er eksperter på sin disiplin, alle som vil hjelpe deg med å utvikle kritisk tenkning og problemløsningsferdigheter du kan sette i praksis umiddelbart.

Stipend og finansiering

Læreplan

Programresultat

Akkrediteringer

Om skolen

Spørsmål

Lignende kurs

  • Master i sosial sektor ledelse og ideell ledelse
    • Chicago, USA
  • MA i ideell ledelse og ledelse
    • Jerusalem, Israel
  • Master of Arts i ikke-statlig organisasjonsledelse
    • Online USA