Keystone logo
© Credits to Ameena Athab
John Cook School of Business, Saint Louis University

John Cook School of Business, Saint Louis University

John Cook School of Business, Saint Louis University

Introduksjon

Grunnlagt i 1910, John Cook School of Business er den 15. eldste handelshøyskolen i landet. Skolen er akkreditert av AACSB og tilbyr undergraduate, Masters og Ph.D. grader til mer enn 1700 studenter per studieår.

Mens mange skoler er medlemmer av AACSB eller er anerkjent av AACSB, er Saint Louis Universitys handelshøyskole en av få områdeskoler som er akkreditert av AACSB, International Association for Management Education, det fremste akkrediteringsorganet for handelshøyskoler. Akkreditering av AACSB sikrer kontinuerlig kvalitetsforbedring i kollegiale handelsskoler når det gjelder pensum, instruksjonsressurser, studentvalg og karriereplanlegging og plassering, og de intellektuelle bidragene og kvalifikasjonene til fakultetet.

Handelsskolefasilitetene har økt med 75 % med en utvidelse på 60 000 kvadratmeter og 15 millioner dollar som åpnet i september 2000. Tillegget heter John og Lucy Cook Hall, og er designet med tanke på studenter, med store studierom, en kafé, en vakker allmenninger og dokkingstasjoner for datamaskiner i hele bygget. Disse stasjonene gir studenttilgang til internett, noe som muliggjør individuell forskning og adgang til nettsteder for spesifikke SLU-klasser der professorer opprettholder gjeldende pensum og annen kursinformasjon. Strukturen er åpen, lys og luftig, og tilbyr mange komfortable samlingssteder for deg å studere eller sosialisere.

Opptakskrav til programmet

Vis ditt engasjement og din vilje til å lykkes på handelshøyskolen ved å ta GMAT-eksamenen – den mest brukte eksamenen for opptak som måler dine kritiske tenkning og resonneringsevner.

Last ned GMAT-miniquizen for å få en smak av spørsmålene du finner i eksamen.

Steder

  • St. Louis

    John Cook School of Business Saint Louis University 3674 Lindell Blvd.

    Spørsmål