Keystone logo
Johns Hopkins Whiting School of Engineering MSE i anvendt matematikk og statistikk
Johns Hopkins Whiting School of Engineering

MSE i anvendt matematikk og statistikk

Baltimore, USA

2 Years

Engelsk

Fulltid

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 56 313 *

På universitetsområdet

* $75 søknadsgebyr

Introduksjon

Med vekt på matematiske grunnlag og deres modellering og numeriske motstykker, er denne MSE i anvendt matematikk og statistikk bemannet med fremragende fakulteter som er ledere innen sitt felt. De skaper tverrfaglige løsninger inspirert av problemer som oppstår innen ingeniørfag, og de fysiske, biologiske, informasjons- og samfunnsvitenskapene. I dette programmet vil du utforske, svare på spørsmål og være klar til å løse problemer i en rekke bransjer som profesjonell, inkludert finans, regjering, jussmedisin og nasjonalt forsvar.

Om programmet

Fremragende fakultet som leder sine felt, mulighetene du har til å forske og bruke kunnskapen din til å adressere kritiske, tverrfaglige problemer i den virkelige verden, og spesialiserte karriereressurser er det som gjør at MSE-programmet vårt i anvendt matematikk og statistikk skiller seg ut fra resten. Vårt omfattende akademiske program har fire hovedfokusområder som gjenspeiler våre fakultetsmedlemmers primære styrker og interesser:

  • Sannsynlighet og statistikk
  • Optimalisering/Operasjonsforskning
  • Diskret matematikk
  • Beregningsmatematikk

Studenter i dette programmet kan også delta i forskning og fullføre en avhandling under veiledning av instituttets fakultetsmedlem etter eget valg.

Opptak

Stipend og finansiering

Program undervisningsavgift

Om skolen

Spørsmål