Keystone logo
Kansas State University Manhattan Campus

Kansas State University Manhattan Campus

Kansas State University Manhattan Campus

Introduksjon

Det har ikke noe å si om du spør en mangeårig professor, nyutdannet, lidenskapelig alumnus eller en nyøyet nybegynner. Velg et medlem av K-State-samfunnet tilfeldig og spør ham eller henne hva det vil si å være en Wildcat, så vil du sannsynligvis få et ett-ord svar: Familie.

K-Staters anser seg for familie, og at troen skinner gjennom bidrag som er så forskjellige som våre medlemmer. Forskere oppdager løsninger på problemer som kan redde et liv halvveis over hele verden, og studentene binder sammen på en lørdag morgen for samfunnstjeneste. Tusenvis av Wildcat-fans pakker ut våre stadioner som roper i harmoni, og vårt lederskap leder oss på måter som passer for et landskompetanseuniversitets forpliktelser.

Disse forpliktelsene kan faktisk betraktes som vår familieverdier, og de mange måtene vi oppnår dem er Wildcat Way. Vi inviterer deg til å komme med på turen, fordi det alltid er plass til en til i K-State-familien.

K-Stats hovedcampus sitter i "The Little Apple" og trives i sin livlige universitetsby-atmosfære.

Campus på Manhattan omfatter mer enn 2320 dekar, inkludert landbruks- og forskningsfasiliteter.

Manhattan har en befolkning på mer enn 56 000, og har et flott forhold til K-State-familien.

Dette campus ligger ved siden av Fort Riley, en stor hærinstallasjon, og samarbeider om mange militærfokuserte prosjekter.

Det amerikanske departementet for hjemmesikkerhets nasjonale bio- og agro-forsvarsanlegg blir bygget ved siden av campus.

Steder

  • Manhattan

    Manhattan, USA

    Spørsmål