Keystone logo
Karlshochschule International University

Karlshochschule International University

Karlshochschule International University

Introduksjon

Karlshochschule International University (eller som vi kaller det: Karls) er et stiftelses-eid, privat, non-profit universitet. Den er akkreditert av Wissenschaftsministerium (Vitenskapsdepartementet) i Baden-Württemberg-staten, og har også en FIBAA-systemakkreditering. Dette boutique-universitetet kan spore sin historie til 1903, selv om det ble reimagined som Karlshochschule i 2009 med et kulturelt perspektiv på ledelsen i kjernen og et sterkt internasjonalt perspektiv. Karls er et annet slags universitet for folk som er eller som vil være forskjellige; spesielt for de som ønsker å gjøre en forskjell.

10 grunner til å velge karls

 1. Rethinking Management

 2. I ledelsen - Alle våre programmer har blitt akkreditert av FIBAA med høyeste ros og mottatt 8 premium-seler som plasserer oss blant Tysklands toppledende universiteter.

 3. Changemakers

 4. Interkulturell, hver dag! - 100 partneruniversiteter, internasjonale grupper av studenter, forelesere og ansatte, samt ulike språkkurs gir oppleve interkulturell naturlig del av hverdagen.

 5. Co-Creation Space - Vi er et samlingspunkt for høyt motiverte og åpenbare personer med lidenskap og ønske om å innovere og med å skape bærekraftig forandring.

 6. Personlig vekst - En grad er ingenting hvis du ikke kan leve opp til det. I våre programmer gir vi grunnlaget for å transformere, omfavne og dele erfaringer på en kreativ, men kritisk måte, og dermed utvikle seg personlig.

 7. Bo

 8. Beste (er) praksis - Det mangfoldige engasjementet i praktiske virkelige prosjekter gir en smak av hva det er å utføre på verdensstadiet og åpner muligheter for profesjonelle fremskritt.

 9. Academic Home

 10. Heart of Europe - Ligger midt i sentrum av Karlsruhe, en ung, livlig, multikulturell studentby i Sør-Tyskland, er vi på puls av europeisk livskvalitet: kultur, økonomi, urbane livsstil og natur.

Steder

 • Karlsruhe

  Karlstraße 36 - 38, 76133, Karlsruhe

  Programmer

  Spørsmål