Keystone logo
Karolinska Institutet

Karolinska Institutet

Karolinska Institutet

Introduksjon

Karolinska Institutet er et universitet med et fakultet som kun er dedikert til medisinsk og helsevitenskapelig miljø, med et rykte for forskning og innovasjon av topp kvalitet. Karolinska Institutet er jevnlig rangert i de 50 universitetene globalt og de 10 medisinske universitetene i Europa.

karolinska

Master fra sanne mestere

Karolinska Institutet tilbyr ti globale masterstudier , undervist på engelsk og med internasjonalt fokus. Programmene innlemmer proaktivt en interaktiv undervisningsmodell som vektlegger uformell og tett kontakt mellom studenter og lærere og letter aktiv deltakelse av studentene.

Lærere deler tiden mellom læring og forskning som bidrar til å holde dem orientert om og involvert i den løpende utviklingen på sine respektive felt, noe som gjør kursene aktuelle og nyskapende.

En mastergrad fra Karolinska Institutet vil gi deg et konkurransefortrinn på det globale arbeidsmarkedet og forberede deg på videre doktorgradsstudier dersom du ønsker å satse på en akademisk karriere.

Nobelprisen

Siden 1901 har Nobelforsamlingen ved Karolinska Institutet valgt ut Nobelprisvinnere i fysiologi eller medisin. Det er jevnlige muligheter for studenter å høre og se Nobelprisvinnere i aksjon, ved å delta på forelesningene eller seminarene sine på campus.

Stockholm og Sverige

Sverige er et av de tryggeste landene i verden og nesten 90% av befolkningen snakker engelsk. Det meste av Sverige har et temperert klima med fire forskjellige sesonger. Vintrene kan bli kalde, men somrene er like vakre og varme. Stockholm, der Karolinska Institutet ligger, er Sveriges hovedstad og tilbyr en rik historie, et yrende kulturliv og et blomstrende næringsliv, omgitt av mye grøntareal og blått vann. Stockholm er Nordens største universitetsby og hjemmet til rundt 80 000 studenter, hvorav 5 000 internasjonale studenter.

To studiesteder, ett universitet

Utdanning og forskning ved Karolinska Institutet gjennomføres hovedsakelig på to studiesteder: det nordlige campus Solna og det sørlige campus Huddinge. Karolinska Institutet også et etablert samarbeid med flere sykehus i og rundt Stockholm by.

En 15-minutters tur med offentlig transport er alt som trengs for å komme deg inn i byen fra begge campus. Karolinska Institutet kjører sin egen skyttelbuss mellom campus Solna og Huddinge som er gratis for studenter og ansatte, og det er buss- og metrolinjer mellom campusene og sykehusene.

Studentliv

Som et tillegg til spennende liv i bylivet, tar studentforeningene ved Karolinska Institutet en aktiv rolle i studie- og fritidsmiljøet ved universitetet. Når du ankommer, vil orienteringsaktiviteter hjelpe deg med å akklimatisere deg til ditt nye 'hjem' og til studentlivet i Stockholm.

Når det gjelder kropp og sjel, er Studenthelsesenteret, studentgymnaset og andre idretts- og fritidsfasiliteter åpent for alle studenter, og det er økumeniske bønne- / kontemplasjonsrom på begge campusene.

finansiering

Et begrenset antall stipender er tilgjengelige for å støtte studiekostnadskostnadene ved Karolinska Institutet for internasjonale avgiftsbetalende studenter. Søknadsprosessen for Karolinska Institutet stipendene går parallelt med søknadsprosessen for programmene. Swedish Institute tilbyr også stipend.

Steder

  • Stockholm

    Karolinska Institutet SE-171 77

    Spørsmål