Keystone logo
Kaunas University of Technology

Kaunas University of Technology

Kaunas University of Technology

Introduksjon

Høy omdømme

Siden 1922 har Kaunas University of Technology utviklet et stort potensial for studier og forskning og er ledende innen innovasjoner og teknologier i Baltikum-regionen. Med 10.500 studenter og 1.000 akademiske ansatte, forsøker KTU å samle høyt talentfulle studenter (støttet av universitets- og eksterne stipendier), forskere og akademikere for å utføre banebrytende forskning, levere toppkvalitetsutdanning og gi forskning og utviklingstjenester til en bred utvalg av virksomheter.

Inter

KTU forbedrer sin internasjonale synlighet ved å delta i internasjonale forskningssamarbeid, ved å etablere internasjonale studieprogrammer, ved å samarbeide med internasjonale partnere om å lage felles studieprogrammer, og ved å oppmuntre til deltakelse i internasjonal utveksling mellom student- og fagmiljøer. Foreløpig kan internasjonale studenter velge mellom 37 lavere og videreutdanningsprogrammer og 19 doktorgradsprogrammer på engelsk innen teknologisk, fysisk, biomedisinsk og samfunnsvitenskap, humaniora og kreativ kunst og design.

Voksende talenter

KTU investerer i sine nåværende studenter ved å forbedre studiemiljøet og kvaliteten ved å gi muligheter til å være aktiv i sport, kunst, studenterforeninger og ved å bygge sin tillit, da det er investeringen for samfunnets fremtid i lokal og global vilkår. Våre studenter danner en stor del av det pulserende studentfellesskapet i Kaunas, den nest største byen i Litauen.

På KTU

 • Blant de beste 5% av toppuniversitetene i verden: KTU samler høyt talentfulle studenter, forskere og akademikere.
 • Ledelsen i samarbeid med virksomheten: fra utvikling av studium gjennom case analyse til teknologioverføring.
 • Bredt utvalg av tjenester til studentene: utvekslingsprogrammer, praksisplasser, oppstart, sport, etc.

Campus funksjoner

  Steder

  • Kaunas

   Donelaicio St. 73,, 44249, Kaunas

  Spørsmål