Keystone logo
Keele University MA Global Media and Culture
Keele University

MA Global Media and Culture

Keele, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

1 Years

Engelsk

Fulltid, Deltid

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 7 750 / per year *

På universitetsområdet

* Internasjonalt | Storbritannia / EU - £ 7.250

Stipend

Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine

Introduksjon

Kurset innebærer tre hovedaspekter:

 • studiet av teorier og ideer om media og kulturell produksjon i en global sammenheng
 • Den kritiske analysen av kulturelle tekster og praksis fra hele verden
 • engasjement i praktisk kreativ produksjon.

MA i Global Media and Culture søker å utforske forholdet mellom disse tre områdene og å vise hvordan kunnskap om hver informerer og påvirker de andre. I tillegg vil det gi deg de ferdighetene som er nødvendige for akademisk studium på avansert nivå, enten for de som ønsker å fortsette videre akademisk forskning eller som avansert forberedelse for de som er interessert i å forfølge karrierer i en rekke medie- og kulturindustrier.

Programmets vekt er den kritiske og analytiske studien av dagens globale rammeverk for media og kulturstudier, produksjon og videreføring av lokaliserte kulturelle identiteter i en global sammenheng, og en teoretisk informert tilnærming til kreativ produksjon av medietekster.

Programmet Global Media and Culture på Keele University representerer tverrfaglig samling av akademikere og utøvere fra en rekke fagområder. Keele særegne som pioner for tverrfaglig faglig studie gir Global Media and Culture Programmet et ideelt grunnlag for utviklingen av tverrfaglig studie.

Undervisningsfasiliteter

Programmet er undervist i spesialiserte fasiliteter dedikert til media

evaluering

MA har en rekke vurderinger, med muligheter for å spesialisere seg i 2. halvår avhengig av dine egne ferdigheter og styrker, eller om du vil fokusere på medieanalyse (produsere en original avhandling) eller kreativ praksis (lage en kort film , fotoutstilling eller installasjon). Andre vurderinger inkluderer plakater, porteføljer, presentasjoner, essays, annoterte bibliografier, og opprettelse av markedsføringskampanjer.

Faglige opptakskrav

Undergraduate grad i medievitenskap, kulturstudier, bedriftsstudier, ledelse eller markedsføring, eller et annet passende humanistisk eller samfunnsvitenskapelig emne, med andre klasse lavere (2: 2) eller en internasjonal tilsvarende.

Søkere med annen kompetanse og relevant erfaring vil bli vurdert i hvert enkelt tilfelle.

Engelsk Språkkurs for internasjonale studenter

IELTS 6,5

Universitetet aksepterer også en rekke internasjonalt anerkjente engelske tester.

Hvis du ikke oppfyller engelskspråklige krav, tilbyr universitetet en rekke engelskspråklige forberedelsesprogrammer.

I løpet av studiet kan du studere ekstra engelskspråkkurs. Dette betyr at du kan fortsette å forbedre engelskspråklige ferdigheter og få et høyere nivå på engelsk.

Karriere

MA kan føre til en rekke karriere Pathways , som tilbyr en rekke overførbare ferdigheter (i skriftlig og muntlig kommunikasjon) i tillegg til anvendt ferdigheter i media praksis (inkludert film-making og digital bildemanipulering). Alumni har fulgt karriere i journalistikk og media og kreative mediebransjer, samt markedsføring, menneskelige ressurser og videre forskerstudier.

Universitetet har et karriere- og ansettelseslag som kan gi deg råd og veiledning om din fremtidige karriere. Teamet tilbyr spesialistverksteder, for eksempel 'Alternativer med forskerstudie' og Fortsett med din PhD ', og kan også møte deg individuelt for å gi veiledning og støtte for å hjelpe deg med å utvikle din karriere. Vi har også faste karriere på campus og uformelle arrangementer hvor du kan møte arbeidsgivere. Du vil også ha tilgang til vår database med jobbmuligheter og digitale ressurser som online psykometrisk testing.

English Language Requirements

Sertifiser dine engelskkunnskaper med Duolingo English Test! DET er en praktisk, rask og rimelig online engelsktest akseptert av over 4000 universiteter (som dette) rundt om i verden.

Om skolen

Spørsmål

Lignende kurs

 • Digital mediedesign MSc (nettbasert læring)
  • Online
 • Master of Arts i New Media Journalism - Online
  • Winter Park, USA
 • MA Fine Art: Digital
  • London, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland