Keystone logo
Kent State University - College of Business Administration

Kent State University - College of Business Administration

Kent State University - College of Business Administration

Introduksjon

Velkommen til College of Business Administration ved Kent State University. Her finner du noen av de beste programmene for undergraduate, graduate, executive, forskning og oppsøkende virksomhet, ikke bare i Ohio, men også i landet og over hele verden.

Vi streber etter fortreffelighet i alt vi gjør, og at engasjement viser seg i styrken til våre programmer og partnerskap med næringslivet. Vi er hjemmet til Center for Entrepreneurship and Business Innovation, som fortsetter å lansere studentbedrifter hvert år i det nordøstlige Ohio entreprenørøkosystemet for å utvide regionens økonomi. Global Management Centers partnerskap med den amerikanske kommersielle tjenesten har smidd et amerikansk eksportassistansesenter som ligger i kollegiet for å forbedre eksportoppsøk til nordøstlige Ohio-virksomheter og gi forretningsstudenter global forretningserfaring. Senter for informasjonssystemer bringer topp moderne teknologi inn i klasserommene våre og støtter initiativer som TechHelp Service & Repair Center for å tilby teknologitjenester til Kent-campus.

Fra nystartede virksomheter til funn om mangfoldets innvirkning på bedriftsstyrene, våre banebrytende fakultetsmedlemmer trener neste generasjon forretningsledere, samtidig som vi skaper ny kunnskap for å hjelpe dagens bedrifter å utmerke seg.

Endelig er høgskolen globalt koblet gjennom internasjonale partnerskap og et bredt spekter av tilbud i utlandet; samt lærere, studenter og alumner med tilknytning til mer enn 100 land. Jeg inviterer deg til å utforske alt College of Business Administration har å tilby og dele i vårt løfte - Fra Kent, verden.

Steder

  • Kent

    East Summit Street,800, 44240, Kent

    Spørsmål