Keystone logo
Kadir Has University

Kadir Has University

Kadir Has University

Introduksjon

Kadir Has University (KHU) ble grunnlagt i, i Istanbul. Universitetet, med sine fem fakulteter innen ingeniørfag og naturvitenskap, økonomi og administrasjon, kommunikasjon, lov og kunst, samt flere yrkesfaglige skoler, er dedikert til å bli ledende innen utdannings- og kulturfelt i Tyrkia, så vel som etablere seg som et internasjonalt senter for forskning og vitenskapelig utvikling.

vår filosofi

Grunnleggeren av Kadir Has University , den sene Mr. Kadir Has , viet sitt liv til utdanning. Stiftelsen av vår institusjon vokste ut av hans personlige filosofi: "Jeg vil streve etter å gjøre og være det beste for mitt land." I tråd med dette mottoet er vår hensikt å legge til rette for utdanning, utvikling og velstand i dagens ungdom ved hjelp av innovativ forskning og faglig undervisning som inspirerer til demokratisk tenkning og praksis. Vi tror at utdanning kan styrke våre studenter, som tidligere generasjoner, for å møte testene av sin egen tid. Vårt mål er å skape et miljø for utdanning, forskning og diskusjon på nivå med de beste universiteter i verden. Dermed tilbyr vi utdanning basert på både tradisjonelle disipliner og tverrfaglige modeller; Vi fremmer de ferdighetene som er nødvendige for å fortsette sosial og kulturell utvikling; og mens vi hjelper elever til å forberede seg på fremtiden, oppmuntrer vi deres søk etter høyere sannheter. Kadir Has Universitets filosofi er å produsere studenter som er selvsikker, hvem spørsmålet, som vurderer alle perspektiver og vurderer dem uten fordom, og som er åpne for forandringsvindene. Vi ønsker at elevene skal se at som vellykkede lærde og oppfylte personer, er de lederne av samfunnet vårt.

Opptakskrav til programmet

Vis ditt engasjement og din vilje til å lykkes på handelshøyskolen ved å ta GMAT-eksamenen – den mest brukte eksamenen for opptak som måler dine kritiske tenkning og resonneringsevner.

Last ned GMAT-miniquizen for å få en smak av spørsmålene du finner i eksamen.

Steder

  • Istanbul

    Kadir Has Caddesi Cibali, 34083, Istanbul

Spørsmål