Keystone logo
King's College London - Faculty of Arts & Humanities MA i digital kultur og samfunn
King's College London - Faculty of Arts & Humanities

MA i digital kultur og samfunn

London, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

1 Years

Engelsk

Fulltid, Deltid

Sep 2024

GBP 31 368 / per year *

På universitetsområdet

* Studenter i Storbritannia: £11 760 per år | internasjonale studenter: £29,574 per år

Introduksjon

Kurset vårt gir studentene en unik mulighet til å kritisk studere utviklingen og implikasjonene av digitale teknologier på moderne kultur og samfunn. Programmet vårt ser på hvordan den digitale utviklingen omformer ulike sosiopolitiske og økonomiske felt som arbeid, styresett, identitet, kulturell kommunikasjon, finans, industri og mange flere.

Ved å forske på digital teknologi og industri, vil nyutdannede av dette kurset skjerpe sine analytiske og kommunikative ferdigheter samtidig som de får kritisk innsikt i effekten av det digitale. I tillegg til den teoretiske kjernemodulen, vil studentene få mulighet til å ta praksisbaserte valgfrie moduler for å utvikle sine praktiske og organisatoriske ferdigheter gjennom individuelle og teambaserte prosjekter.

Nyutdannede av dette kurset vil potensielt ta fatt på profesjonelle karrierer innen sosial og teknologisk forskning, arbeid i tenketanker, kunst- og kultursektoren, offentlig og offentlig administrasjon, internasjonal utvikling, frivillige organisasjoner, utdanning, i media og kommunikasjon globalt så vel som i markedsføring og PR eller journalistikk. De kan også gå videre til doktorgradsstudier.

Hovedfordeler

  • Utvikle en forståelse av rollen og virkningen av digitale teknologier i moderne kultur og samfunn.
  • Få oversikt og bevissthet om nye og etablerte digitale teknologier ved å lære om høyaktuelle og moderne utviklinger.
  • Tilegne seg spesifikk kunnskap om digitale teknologier og deres bredere effekter; samt praktiske ferdigheter gjennom våre valgfrie moduler.
  • Få evnen til å gjennomgå, syntetisere og integrere informasjon og data for forsknings- og rapporteringsformål.

Kursnødvendigheter

I dette MA-kurset Digital Culture & Society vil du fokusere på hvordan teknologi og kultur henger sammen i dagens samfunn. Vi vil introdusere deg til ulike perspektiver på den skiftende naturen til digitale utviklinger og hvordan de omformer ulike kulturelle, sosiopolitiske og økonomiske felt som arbeid, styresett, identitet, kulturinstitusjoner, finansnæringen og så videre.

Opptak

Læreplan

Program undervisningsavgift

Karrieremuligheter

Om skolen

Spørsmål