Keystone logo
Krakow University of Economics

Krakow University of Economics

Krakow University of Economics

Introduksjon

Cracow University of Economics (CUE) er den største økonomiskolen i Polen, og det tredje største universitetet i Krakow , et stort polsk akademisk senter. Det var den første institusjonen for høyere utdanning i Polen som introduserte studier på engelsk på begynnelsen av 1990-tallet. CUE nyutdannede er blant de mest vellykkede i Polen når det gjelder å matche kunnskap og ferdigheter med arbeidsgivers behov. For internasjonale studenter tilbyr vi spesialdesignede programmer på engelsk . Universitetet har en rekke internasjonale kontakter, da fakultetet og studentbesøk i utlandet for vitenskapelige formål samt utenlandske praksisplasser og opplæringsprogrammer er en av universitetets prioriteringer. I en tid med kunnskapssamfunnet og globaliseringsprosessene, bør den moderne økonomien være sterkt støttet av vitenskapen for å møte utfordringene i det internasjonale markedet. Vårt universitet tar ansvar for forberedelsen av både polakker og mange utenlandske studenter til å jobbe i det nye globale markedet. Internasjonalt samarbeid mellom forskere og enkeltpersoner involvert i industrien er det mest kritiske leddet, som er basert på kunnskapen som strekker seg langt utenfor Polens grenser.

Fakulteter

Cracow University of Economics har fire fakulteter, som alle har fulle akademiske rettigheter. Disse fakultetene - Fakultet for økonomi og internasjonale relasjoner, Fakultet for ledelse, Fakultet for finans og Fakultet for råvarevitenskap - består av en rekke lærestoler og avdelinger, tilbyr ulike studiemuligheter for studenter og fagfolk og driver grunnleggende og anvendt forskning.

Statistikk

Fakta og tall

 • Polens største universitet for økonomi, drevet siden 1925
 • fire fakulteter
 • ca 23 000 studenter
 • ulike studieprogrammer på engelsk
 • rundt 200 partnere over hele verden
 • medlem av prestisjetunge internasjonale organisasjoner (dvs. European University Association, Network of International Business and Economic Schools etc)
 • ligger i Kraków - ledende akademisk senter og veldig populært turistmål

  Steder

  • Kraków

   Rakowicka 27, 31-510, Kraków

   Spørsmål