Keystone logo
KU Leuven

KU Leuven

KU Leuven

Introduksjon

KU Leuven, inspirerende de fremragende

KU Leuven er en institusjon for forskning og utdanning med internasjonal appell. Alle programmer ved dette universitetet er basert på den innovative forskningen til dets forskere og professorer.

KU Leuven rangerer blant de beste 50 universitetene over hele verden!

Fra renessansefilosofi til banebrytende nanoteknologi: Som et av Europas eldste universiteter har KU Leuven en lang tradisjon med banebrytende forskning og utdanning av høy kvalitet.

Studere

Fremtidsstudenter

Som et av Europas ledende forskningsuniversiteter tilbyr KU Leuven en rekke forskningsbaserte studieprogrammer. En grad fra KU Leuven er høyt verdsatt over hele verden, og gir deg et konkurransefortrinn.

Nåværende studenter

Uansett hvilken campus du er på, har du ganske mange fasiliteter tilgjengelig for deg. Våre tjenester for studenter gir deg råd om bolig, studier og stipend. De tilbyr også sports- og kulturaktiviteter.

Hvorfor KU Leuven

KU Leuven er et av Europas høyest rangerte og mest anerkjente universiteter. Det har en lang tradisjon med banebrytende forskning og utdanning av høy kvalitet. Men KU Leuven har en del andre styrker også.

programmer

KU Leuven tilbyr ulike typer programmer, inkludert bachelor- og (videregående) masterstudier, etterutdanningskurs og broprogrammer.

Fakulteter

Utdanningen er organisert av 15 fakulteter, delt inn i tre grupper: Humaniora og samfunnsvitenskap; Vitenskap, ingeniørvitenskap og teknologi; og biomedisinske vitenskaper. Flere fakulteter tilbyr programmer på ulike steder i Flandern og Brussel.

utdanning

KU Leuven appellerer til studentens idé om fremtiden. Universitetet bidrar til studentenes personlige utvikling og til hvordan de ønsker å være med på å forme samfunnet.

Organisasjon

KU Leuven er dedikert til utdanning og forskning på nesten alle felt. De femten fakultetene tilbyr utdanning, mens forskningsaktiviteter organiseres av instituttene og forskningsgruppene. Disse fakultetene og avdelingene er i sin tur gruppert i tre grupper: Humaniora og samfunnsvitenskap , Science, Engineering and Technology (SET) , og Biomedisinske vitenskaper . Hver av disse gruppene har en doktorgradsskole for sine doktorgradsopplæringsprogrammer.

KU Leuven kan skilte med fjorten studiesteder, fordelt på 10 byer i Flandern.

Opptakskrav til programmet

Vis ditt engasjement og din vilje til å lykkes på handelshøyskolen ved å ta GMAT-eksamenen – den mest brukte eksamenen for opptak som måler dine kritiske tenkning og resonneringsevner.

Last ned GMAT-miniquizen for å få en smak av spørsmålene du finner i eksamen.

Steder

 • Leuven

  Oude Markt 13 - bus 5005, 3000, Leuven

 • Ghent

  Ghent, Belgia

 • Brussels

  Brussels, Belgia

 • Antwerp

  Antwerp, Belgia

 • Geel

  Geel, Belgia

 • Bruges

  Bruges, Belgia

 • Zürich

  Zürich, Sveits

Spørsmål