Keystone logo
Kuyper College

Kuyper College

Kuyper College

Introduksjon

Kuyper er et ledende Christian College i Grand Rapids, Michigan, med fokus på å effektivt trene studenter for å gjøre en forskjell i Guds verden. Og de gjør det med ekstraordinære resultater når de bruker det de har lært på Kuyper, for å få innvirkning på andres liv i mer enn 50 land over hele verden.

På Kuyper setter vi bibelsk tro først på studentenes faglige og samfunnsopplevelse gjennom integrering av en akademisk læreplan av høy kvalitet og et reformert verdensbilde. Dette gir dem en avrundet høyskoleopplevelse og evnen til å se, forstå og leve hele livet gjennom Skriftens linse.

Vi utstyrer også elevene våre til å bli ledere - trene dem til å ta ansvar for hvem de er, til å akseptere hvor Gud har plassert dem, og med de ferdighetene han har gitt dem, få en gudfryktig innvirkning på andres liv.

Det er alt dette, pluss det ekstraordinære resultatdrevne engasjementet fra studentene våre for å tjene andre, som gjør Kuyper College veldig annerledes og unik i vårt pedagogiske oppdrag og miljø.

English Language Requirements

Sertifiser dine engelskkunnskaper med Duolingo English Test! DET er en praktisk, rask og rimelig online engelsktest akseptert av over 4000 universiteter (som dette) rundt om i verden.

Steder

  • Grand Rapids

    East Beltline Avenue Northeast,3333, 49525, Grand Rapids

    Spørsmål