Keystone logo
LABASAD Barcelona School of Arts & Design

LABASAD Barcelona School of Arts & Design

LABASAD Barcelona School of Arts & Design

Introduksjon

LABASAD er en ledende online kunst- og designskole, som ligger i hjertet av Barcelona, Spania. Vi leverer masterprogrammene våre via vårt revolusjonerende ONLIVE-format, slik at du kan studere når og hvor du vil! Alle programmene våre er 100 % online og også live, så vi er en nettskole, men med en sjel ansikt til ansikt.

Hvorfor vi tror på dette

For du er fri til å gjøre det du brenner for, når du vil og hvor du vil, med intensitet og lidenskap. Fordi vi tror på deg, like mye som du tror på deg selv. For selv om vi kan virke langt unna, er vi veldig nærme i virkeligheten. Fordi vi har en unik treningsmodell som vil tilpasse seg og tilføre verdi til livet ditt, ved å få alle dine talenter til å overflate og skinne.

Fordi hovedmålet vårt er at mens du lærer, så liker du det også; du har det gøy, og du blir den beste profesjonelle du kan være.

Fordi programmene våre innen design, kunst og kreativitet forbereder deg på det som skal komme. Fordi du ikke trenger å endre livsstil; vi tilpasser oss deg. For vi vil følge deg fra før du starter programmet til etter at du er ferdig med det.

Fordi lærerne (selvfølgelig de beste fagfolkene), gir undervisning live, PÅ LIVE, og hvis du ikke kan delta eller ønsker å anmelde dem senere, vil du alltid ha tilgang til opptakene. Fordi du vil kunne samhandle med lærerne dine, i og utenfor klassen. Fordi du er i kontakt med jevnaldrende, deler og lærer av dem og med dem.

Steder

Steder
 • Barcelona

  Calle Aragón, 326, 1-2, , Barcelona

  • facebook
  • instagram
  • linkedin
  • twitter
  • youtube

Programmer

  Institusjonen tilbyr også:

  Spørsmål