Keystone logo
Lake Erie College

Lake Erie College

Lake Erie College

Introduksjon

I 160 år har Lake Erie College utdannet studenter for hele verden etter college. Vi kombinerer en liberal kunstutdanning med praktiske "virkelige" opplevelser. Vi fremmer studier i utlandet, tilbyr muligheter for praksis både i USA og internasjonalt. Gjennom læreplanen vår adresserer vi behovene til studenter som skal jobbe i en stadig mer gjensidig avhengig verden. Studentene våre lærer å kommunisere effektivt, tenke kritisk og kreativt og ta informerte beslutninger. Høgskolens størrelse tillater studenter å utvikle lederegenskaper og ta en aktiv rolle i forskjellige studentorganisasjoner og utvikle nye studentprogrammer. Lake Erie College legger vekt på individet, ikke "massene". Professorer, ikke studenter, underviser timene våre. Klassene er små, slik at studenter og professorer kan kjenne hverandre. Vi kan ærlig si at alle "vil vite navnet ditt." Ikke bare vil fakultetet og flertallet av ansatte ved Lake Erie kjenne deg igjen, men vi bryr oss veldig om studentenes suksess, utvikling og lykke.

Høgskolen er forpliktet til å være misjonsstyrt, fremme sterke partnerskap og samarbeid i regionen, tjene samfunnet, omfavne mangfold og inkludering, og hjelpe studenter med å nå sine faglige mål.

Lake Erie College gir en utmerket, inkluderende og svært personlig utdannelse med bakgrunn i liberal arts tradisjon. Veiledet av håp og omsorg får studentene våre mulighet til å leve liv av personlig betydning og profesjonell suksess som globale borgere.

Lake Erie College er akkreditert av Ohio Department of Higher Education, Higher Learning Commission, og er medlem av North Central Association of Colleges and Schools.

English Language Requirements

Sertifiser dine engelskkunnskaper med Duolingo English Test! DET er en praktisk, rask og rimelig online engelsktest akseptert av over 4000 universiteter (som dette) rundt om i verden.

Steder

  • Painesville

    West Washington Street,391, 44077, Painesville

    Spørsmål