Keystone logo
Lamar University

Lamar University

Lamar University

Introduksjon

Lamar University - We Are Cardinals!

Finn hjemmet ditt på Lamar University !

Hjem til over 15 000 studenter, Lamar University , som ligger nær Houston i Beaumont, TX, er blant de raskest voksende høyskolene og universitetene i Texas og er medlem av Texas State University System. LU tilbyr mer enn 100 studieprogrammer som fører til bachelor-, master- og doktorgrad. Det 292 mål store campus i Beaumont ligger omtrent 90 mil øst for Houston og omtrent 40 mil vest for Louisiana.

akademikere

Universitetet har blitt nasjonalt anerkjent for kvaliteten på sin grunnleggende læreplan og mangfoldet i studentorganet sammenlignet med andre universiteter i nærheten av Houston. Lamars små klassestørrelser og lave forhold mellom student og fakultet gjør det mulig for studentene å bygge meningsfulle forhold til ekspertfakultet som virkelig bryr seg om suksessen.

LU understreker akademisk prestasjon ved å legge vekt på praktisk læring på alle nivåer, gi gode muligheter for forskerutdanning og støtte et utmerket Honours-program. Universitetet er akkreditert av Commission on Colleges of the Southern Association of Colleges and Schools. Flere LU-høgskoler og programmer har ytterligere spesialiserte sertifiseringer som anerkjenner kvalitet og ekspertise.

Campus Fasiliteter

LUs campus gir fasiliteter for studentliv for skolegang og for fritid. Mer enn 2500 studenter bor på campus, bare halvannen time fra Houston, i moderne boligstilhaller i leilighetsstil kjent som Cardinal Village, som har private soverom og pent møblerte oppholdsrom. Alle Lamar University studenter har tilgang til gourmet-spisesalen og det romslige Sheila Umphrey fritidssportsenter, et utstillingsanlegg med en 43 fots klatrevegg, alt det siste treningsutstyret og en rekke intramurale idretter.

Studentlivet

Utover i klasserommet utvikler studentene på Lamar University lederegenskaper og livslang vennskap i mer enn 100 campusklubber og organisasjoner. Studentene gjør inntrykk gjennom nasjonalt tilknyttede brorterniteter og sororities, profesjonelle foreninger, kulturelle grupper, religiøse klubber og serviceorganisasjoner. Lamar University nærhet til Houston gir også den unike muligheten til å være nær byen, men er langt nok til å komme seg unna.

Friidrett

Studenter fra Lamar University gleder seg over kardinalene i mer enn et dusin NCAA Divisjon I-idretts- og kvinners idretter. Konkurrerer i Southland Conference, har Cardinals-lagene en historie om å vinne mesterskap i idretter, inkludert menn og kvinnebasket, volleyball, golf og langrenn. Baseballprogrammet, ledet av den legendariske treneren Jim Gilligan, har produsert flere store leaguers. LUs nye fotballprogram har økt spenningen på campus med utsolgte folkemengder og studenter som er involvert i marsjeband, cheerleading, danselaget og all moroa med spilldags tailgating.

Akkrediteringserklæring

Akkrediteringserklæring

Lamar University er akkreditert av Southern Association of Colleges and Schools Commission on Colleges for å tildele førsteamanuensis-, baccalaureate-, master- og doktorgrad. Kontakt Commission on Colleges på 1866 Southern Lane, Decatur, Georgia 30033-4097 eller ring 404-679-4500 for spørsmål om akkreditering av Lamar University .

Ikke-diskrimineringspolitikk

Lamar University er en like mulighet, utdanningsinstitusjon med bekreftende tiltak og arbeidsgiver. Lamar University vil ikke diskriminere noen ansatt eller søker om ansettelse på grunn av rase, farge, religion, kjønn, alder, funksjonshemming, nasjonal opprinnelse, veteranstatus, seksuell legning eller kjønnsidentitet, i samsvar med forsikringen om overholdelse av tittelen VII i Civil Rights Act av 1964; Executive Order 11246 som utstedt og endret; Tittel IX av utdanningsendringene fra 1972, med endringer; Rehabiliteringsloven av 1973.

Texas Public Information Act

I henhold til Texas Government Code, kapittel 552, vil Lamar University overholde alle bestemmelser knyttet til utgivelse av forespurt offentlig informasjon. All offentlig informasjon antas å være tilgjengelig for allmennheten, selv om visse unntak gjelder for utlevering av informasjonen. Lamar University skal øyeblikkelig frigjøre forespurt informasjon som ikke er konfidensiell ved lov, verken grunnlovsfestet, lovfestet eller ved rettslig avgjørelse, eller informasjon som det ikke er søkt om unntak for avsløring.

115257_110883_pexels-photo-1595391.jpeg

Mission Statement

Lamar University er dedikert til studenters suksess ved å engasjere og styrke studenter med ferdighetene og kunnskapene til å trives i deres personlige liv og valgte innsatsområder. Som en doktorgradsstipend institusjon er Lamar University internasjonalt anerkjent for sine akademikere av høy kvalitet, nyskapende læreplan, mangfoldig studentpopulasjon, tilgjengelighet, studentesuksess og ledende vitenskapelige aktiviteter som bidrar til å transformere samfunnene i Sørøst-Texas og utover.

Øyeblikket ditt er her

Du blir formet av hvert øyeblikk i livet ditt, og det gjør deg unik. Ved Lamar University er utdanning basert på dine individuelle behov for å gi deg verktøyene for å lykkes på grunnskolen og din karriere. Med personlige læringsopplevelser for hver student og en rekke praktiske muligheter, får LU tiden til å telle. Få mest mulig ut av øyeblikkene dine her på Lamar University .

English Language Requirements

Sertifiser dine engelskkunnskaper med Duolingo English Test! DET er en praktisk, rask og rimelig online engelsktest akseptert av over 4000 universiteter (som dette) rundt om i verden.

Steder

  • Beaumont

    Lamar University 4400 MLK Blvd., 77710, Beaumont

Spørsmål