Keystone logo
© Eva Dang
LBIC London Brunel International College

LBIC London Brunel International College

LBIC London Brunel International College

Introduksjon

Velkommen til London Brunel International College

Vi er dedikert til å hjelpe deg med å oppnå en prestisjetunge grad ved London Brunel International College i et campusbasert universitet som tilbyr et trygt, vennlig og positivt miljø.

Utforsk det brede spekteret av ansettelsesmuligheter, samtidig som du forbedrer dine karrieremuligheter på London Brunel International College og ta det neste skrittet for å designe fremtiden.

Din Pathway til en grad fra Brunel University London

London Brunel International College (LBIC) er din Pathway til en grad ved Brunel University London. LBIC er en del av den globale Navitas-konsernet, en internasjonalt anerkjent utdannelsesleverandør med kunnskap og ressurser til ansatte i mer enn 120 høyskoler og universiteter over hele verden.

LBIC er stolt av sine mange kandidater som har fullført Brunel grader og startet vellykket karriere i noen av verdens beste selskaper. Vi gleder oss nå til å gi deg en utdanning av høy kvalitet som vil hjelpe deg med å oppnå dine egne karrieremål og personlige mål.

112642_LBIC01.png

Hvorfor studere Pathways på LBIC

% av æresgrader tildelt LBIC kandidater i forhold til ikke-LBIC kandidater

Avdeling

LBIC er din Pathway til Brunel University London

LBIC vil gi deg verktøyene du trenger for å lykkes i studiene. Vår service av høy kvalitet vil gi deg mulighet til å utvikle ditt fulle potensial, og vår dedikerte faglige og studentstøttepersonell vil være med deg hvert skritt av veien.

Full tilgang til Brunel fasiliteter

LBIC-studenter er Brunel-studenter fra første dag. Dette betyr at du får full tilgang til alle fasilitetene som dette utmerkede universitetet har å tilby:

 • 24/7 bibliotek
 • Profesjonelt utviklingssenter
 • Datamaskinlaboratorier
 • Sportsklubber og samfunn
 • On-campus restauranter og kafeer
 • Nattklubb
 • Kunstsenter
 • Karriere senter

Fra lærings- og læringsfasiliteter, inkludert et omfattende bibliotek; dedikert karriere tjenester og toppen av rekkevidde datalaboratorier; til idrettsforeninger og samfunn; gjennom til et stort antall sosiale fasiliteter, inkludert restauranter på campus, kaféer og nattklubb, har LBIC-studenter tilgang til alt.

Støttende læringsmiljø

Som en LBIC-student vil du nyte mindre klassestørrelser og en-til-en opplæringsøkter. Dette vil gi deg mulighet til å bygge bro over gapet mellom dine tidligere studier og Brunel, og gi deg de ferdigheter, kunnskaper og ekspertise som vil gjøre deg i stand til å utmerke seg på dine universitetsstudier og til slutt uteksaminere med en internasjonalt anerkjent bachelor- eller mastergrad fra Brunel-universitetet.

Studie akkreditert moduler

LBICs kurs og moduler er designet i samarbeid med universitetets akademiske medarbeidere, noe som betyr at fra dag ett vil du få kunnskap og ferdigheter som vil gi deg en klar fordel når du har fullført studiene ved LBIC og utviklet seg til Brunel University London.

Flerkulturelt miljø

LBIC har studenter fra land over hele verden, alle lærer og sosialiserer sammen, og de erfaringer og fremtidige tilkoblinger som dette gir, bør ikke undervurderes. LBIC sikrer aktivt mangfold blant elevene, noe som betyr at du alltid vil finne noen med hvem å mene om hjemme, samtidig som du sikrer at du blir utsatt for en virkelig internasjonal - og en virkelig britisk universitetsopplevelse.

Naassom Azevedo / Unsplash

Amigos em campus universitário

Steder

 • Uxbridge

  Brunel University Kingston Lane, UB8 3PH, Uxbridge

Spørsmål