Keystone logo
Latvia University of Life Sciences and Technologies

Latvia University of Life Sciences and Technologies

Latvia University of Life Sciences and Technologies

Introduksjon

Latvia University of Life Sciences and Technologies er en høyere utdannings- og vitenskapsinstitusjon i Republikken Latvia, hvor vitenskapelig forskning samt akademiske og profesjonelle studieprogrammer utføres.

Hovedmålet til universitetet er å skape intellektuelt potensial for å gi bærekraftig utvikling av Latvia og dets landsbygd, spesielt samtidig som det blir og oppdatert, internasjonalt anerkjent og prestisjefylt universitet, som aktivt integreres i det forente europeiske rommet for høyere utdanning og vitenskap.

Misjon og visjon

Oppdrag

Skapelse av en internasjonalt konkurransedyktig, innovativ, kreativ og bærekraftig fremtid for samfunnsutviklingen.

Syn

Det latviske universitetet for biovitenskap og teknologi er et moderne, nasjonalt og internasjonalt anerkjent vitenskapsuniversitet - en leder i etableringen av innovasjoner knyttet til bioøkonomien og relaterte næringer og i bærekraftig bruk av naturressurser i Østersjøregionen.

Campus funksjoner

Alle våre fakulteter er lokalisert i byen Jelgava, så det er veldig enkelt å finne frem. Noen av de åtte fakultetene er lokalisert i historiske bygninger, som Jelgava-palasset og Valdeka-slottet, så planlegg litt tid for sightseeing mens du er her!

Universitetet tilbyr nyoppusset overnatting i delte dobbeltrom med eget bad til en studentvennlig pris. Byggene ligger i gangavstand til alle universitetets bygninger og tilbyr både langtids- og korttidsopphold. Studenter kan også leie privat innkvartering (leiligheter/felleshus etc.)

  Campusliv og fasiliteter

  • Gratis sportsaktiviteter for studenter (pilates, treningsstudio, funksjonell yoga, svømming etc.)
  • Et vakkert bibliotek som ligger i det historiske Jelgava-palasset
  • Studentbrorskap og amatørkunstgrupper for å utvikle nye forbindelser og talenter
  • Det vennlige personalet ved det internasjonale senteret står klare til å hjelpe når det trengs

  Mens du studerer, oppfordrer vi deg til å bli med i amatørkunstgrupper som studentteater, kor eller dansegrupper. Du kan også vise frem ferdighetene dine i idrettslag som regelmessig deltar i nasjonale mesterskap. Universitetet arrangerer årlige baller og studentfestivaler for alle å glede seg over og spillturneringer for de med konkurranseånd.

  Studenter som bor i Jelgava har en rekke muligheter for å nyte tiden utenfor studiene. Jelgava har moderne konsertsaler, idrettssentre og ulike kunstrom å besøke. Mange sjarmerende kafeer finnes over hele byen, i tillegg til morsomme barer og nattklubber for å henge med venner.

  Steder

  • Jelgava

   Latvia University of Life Sciences and Technologies, 2 Liela Street, LV-3001, Jelgava

   Spørsmål