Keystone logo
Liaoning University of Technology

Liaoning University of Technology

Liaoning University of Technology

Introduksjon

Liaoning University of Technology (LUT) ble grunnlagt i 1951 og er et provinsielt universitet for høyere utdanning. Det er et mangfoldig universitet med ingeniørfag som spesialitet, samt tilbyr undervisning i vitenskap, liberal kunst, økonomi og ledelse studier. For tiden tjener det over 18.000 studenter og 578 postgraduates.

LUT har 21 høgskoler og fakulteter. Det tilbys åtte og åtti grunnskole spesialiteter og førtifem post-graduate spesialiteter, som inkluderer 7 første nivå master grader og 37 andre klasse master grader som dekker 9 felt av autorisert Engineering master grad, 13 høyere faglige høyskole spesialiteter. LUT har 3 nasjonale nøkkellaboratorier, provinsielle nøkkellaboratorier, 5 sentrale og lokale medgrunnleggede laboratorier av overordnet disiplin og 2 provinsielle forsknings sentre for ingeniørteknologi.

LUT har et team på 1, 278 ansatte. Blant de 780 heltidslærerne er det 148 professorer, 300 lektorer, en kursleder anerkjent av Utdanningsdepartementet, 57 universitetsledere, akademiske ledere og gode unge kjernelærere. Våre professorer har vist seg å ha en sterk vitenskapelig forskning. De siste fem årene har de gjennomført mer enn 500 vitenskapelige forskningsprosjekter; og har mottatt 25 priser på provinsnivå og publisert over 4 000 akademiske avhandlinger, hvorav 110 var innlemmet i tre viktige internasjonale dokumentsøk.

I følge kravene til det globale globale markedet fokuserer LUT på å forbedre studentenes overordnede forståelse av verden rundt dem og forbedre studenters kreative og praktiske evner. De høyt kvalifiserte LUT- kandidatene har blitt ønsket velkommen av alle yrker, og de siste årene har sysselsettingen vært over 98 prosent.

Skolen for internasjonal utdanning ved LUT er ansvarlig for internasjonalt samarbeid, rekruttering og ledelse av internasjonale studenter. LUT har gjennomført internasjonal utveksling og samarbeid siden 1985. I de senere år har universitetet etablert en rekke utvekslingsprogrammer med mer enn 20 utenlandske universiteter. LUT sender studenter til USA, Tyskland, Storbritannia, Korea, Singapore, Japan og Australia. Internasjonale studenter kan få eksamen sertifikater og bachelorgrader, samt mastergrader. Så langt har vi hatt studenter fra USA, Korea, Japan, Slovenia og Pakistan. Vårt kinesiske treningssenter tilbyr gratis kinesisk leksjoner for alle studenter. For å gi studentene en bredere kunnskap om kinesisk kultur, arrangerer vi også klasser som Kung Fu, kalligrafi og tradisjonelle kinesiske musikkinstrumenter.

LUT- campus er en av "Hageenhetene" i Liaoning. Studentboligen er komfortabel, ordentlig, full av kulturell atmosfære og praktisk for shopping og reiser. Kafeterier på campus serverer ulike stiler av mat og nytes sterkt av våre studenter og ansatte.

Etter 65 års arbeid har LUT etablert en unik campus tradisjon og akkumulert verdifull åndelig rikdom. I dag gjør alle lærere og medlemmer av LUT vårt universitet sterkt ved reform og utvikling med sin entusiasme for å oppnå et provinsielt førsteklasses universitet som er kjent av hele nasjonen, og å bidra til selvtillit til nasjonal og lokal utvikling av vårt samfunn.

Steder

  • Jinzhou

    Hankou St, Guta Qu, Jinzhou Shi, Liaoning Sheng, , Jinzhou

    Spørsmål