Keystone logo
© TESS
LISAA Paris

LISAA Paris

LISAA Paris

Introduksjon

More School of Design er en Grande Ecole på en menneskelig skala. Grunnlagt i 1986 av Michel Glize, er i dag More en referanse i verden av kunsthåndverk utdanning.

Etter å ha studert arkitektur, Michel Glize ønsket å lage en workshop for studenter forbereder seg til de konkurrerende eksamener for adgang til Grande Ecole kunstskoler. Som sådan, opprettet han Atelier de Sèvres i 1979. I kjølvannet av denne suksessen, gikk han på å grunnlegge More, opprinnelig som tilbyr kurs i romlige design og mote design. På denne tiden var det bare fire skoler i Paris tilbyr design kurs.

More ble raskt en referanse i feltet. Med undervisning rettet mot ny teknologi, et stabilt team av lærere og en spesiell oppmerksomhet til det profesjonelle innsetting av studenter, vokste skolen raskt, og tiltrekker anerkjente fagfolk (med personligheter som Sonia Rykiel å delta som dommere i viva undersøkelser) og nye grener ble grunnlagt utenfor Paris: «More åpnet skoler i Paris, Rennes, Nantes og Strasbourg og nylig i New Delhi og Bangalore i India. I hjertet av små verksteder på en menneskelig skala, i skoler i sentrum, studentene tilegne seg kunnskaper og teknikker som tillater dem å integrere den profesjonelle verden. "I dag More er en institusjon, anerkjent ikke bare i det profesjonelle miljøet, men også av den franske Kulturdepartementet og kommunikasjon. Med 2200 studenter, fordelt over syv forskjellige steder, er More en av de største franske design skoler. Sitt internasjonale nettverk utgjør en referanse for bedrifter. Mer enn 200 utplassering og jobbtilbud gå på nettet hver måned.

Etablert i 1986, More er i dag en av de største design skoler i Frankrike. Skolen gir studentene mulighet til å uttrykke sine design talenter innenfor områdene mote, interiørarkitektur, design, grafisk design, videospill eller animasjon.

Gi studentene en Anerkjent KVALIFISERING

More er en av de få private videreutdannings institutter for å bli gjenkjent av det franske kulturdepartementet og kommunikasjon. Kursene undervises på More dekke alle feltene i design yrket og er sertifisert av statlige vitnemål (BTS) og kvalifikasjoner som er oppført på den franske Registeret Profesjonelle sertifiseringer (RNCP) (nivå II / Bac + 3/4 års videreutdanning)

EMISJON BANEBRYTENDE UNDERVISNING

Våre ansatte er ikke bare lærere, men også aktive fagfolk. Dette fundamentet i virkeligheten i markedet og kontinuerlig utvikling av praksis og trender gir More å nå en suksessrate som er betydelig høyere enn landsgjennomsnittet, særlig for de BTS kvalifikasjoner.

Shaping FAGFOLK TILPASSET arbeidsmarkedet

Undervisning på More er grunnlagt på konstant samspill mellom elever, lærere og fagfolk, supplert med workshops, viva eksamener og utplasseringer. More er en av de mest verdsatte skoler ved rekrutterere, som går i slutten av året viva eksamener for å søke fremtidige talenter. Som et resultat, seks måneder etter eksamen, har 82% av More alumni fått jobb i sektoren der de gjennomførte sine studier.

Skreddersy STØTTE til hver elev

More fokuserer på leksjoner i formatet på workshops-en stil av undervisning der utveksling og diskusjon er i sentrum for læring. Gjennom sine studier ved More, hver student fordeler fra enkelte veileder støtte. Styret i studier og lærere er alltid tilgjengelig for å lytte til sine studenter. De gjennomfører en-til-en møter og personlige vurderinger for å aktivere hver student til å utvikle seg på best mulig måte og i sin egen rytme.

Nærende alumni nettverk

Skolen holder kontakt med kandidater, som er de mest aktive linker i More faglige nettverk. Deres erfaringer bidra til å utdanne kandidater til å bli stadig mer tilpasset arbeidsmarkedet og også tillate nyutdannede til å finne ledige jobber.

ÅPNING muligheter over hele verden

More omdømme er bygget på utveksling med omverdenen. Etablert i Paris og regional Frankrike, har More også åpnet skoler internasjonalt.

Opptak til More Paris for internasjonale studenter er avhengig av presentasjon av en portefølje av personlig arbeid og en ansikt-til-ansikt intervju. Hver student kunstneriske og tekniske kapasitet vurderes, i tillegg, fremfor alt, til deres nysgjerrighet, kunstnerisk kunnskap, motivasjon og egnethet med hensyn spesifikk av disipliner i brukskunst.

Steder

 • Paris

  Paris Fashion 13 rue Vauquelin, 75005 , Paris

  • Paris

   Paris Interior Architecture & Design 8 square Henri Delormel , 75014, Paris

   • Paris

    Paris Graphic Design 62 boulevard Arago, 75013, Paris

    • Paris

     Paris Animation & Video Games 7 rue Armand Moisant , 75015, Paris

     Spørsmål