Keystone logo
Lithuania Business College

Lithuania Business College

Lithuania Business College

Introduksjon

LBC HAR NETTKURS

 • Forskningsmetodikk, 6 studiepoeng;
 • Kurs i informasjonsteknologi, 6 studiepoeng;
 • Moderne økonomiske teorier, 3 studiepoeng;
 • Anvendt filosofi, 3 studiepoeng;
 • Kommunikasjonspsykologi, 3 stp.

Mer informasjon: https://ltvk.lt/en/online-courses/

Oppdrag. Lithuania Business College (LBC) er fast bestemt på å forberede kreative, kvalifiserte fagpersoner, etablere vilkår for livslang læring ved å gi en profesjonsbachelorgrad, og gjennomføre den anvendte forskningen som er nødvendig for regional utvikling.

Syn. Lithuania Business College (LBC) er en innovativ, transparent, sosialt aktiv og ansvarlig institusjon for høyere utdanning, internasjonalt anerkjent, allsidig for utviklingen i arbeidsmarkedet og forberedt på å møte samfunnets behov.

Lithuania Business College integrerer de nyeste IT-teknologiene i studieprosessen, og på grunn av dette skaper den allsidige og engasjerende måter å studere på. Et av hovedmålene med høgskolens nettsted er å forbedre studiekvaliteten. Interaktive leksjoner og ulike metoder for engasjement brukes i studieprosessen. Høgskolen har blitt utstyrt med: CISCO Laboratory, Construction Materials Laboratory, Technology and Innovation Laboratory, Criminology Laboratory, Simulated Courtroom, Leadership Laboratory og Tourism Laboratory.

Det er formålet med Lithuania Business College (LBC) å sikre at studentene ikke bare får så mye arbeidserfaring som mulig, som kreves i profesjonelle aktiviteter, men også den nyeste teoretiske kunnskapen. Høgskolen har etablert et bredt nettverk av samarbeid med ulike bedrifter og sosiale partnere, derfor gir det studentene praksisplasser og fremtidige plasseringsmuligheter. Høgskolen har også et praktisk opplæringsfirma "Biurometa", som simulerer aktivitetene til ekte selskaper, som handler med hverandre gjennom "Simulith"-senteret i Litauen og i EUROPEN-nettverket i verden. For å forberede studentene på arbeidsmarkedet har høgskolen også etablert et karrieresenter som gir karrierestøtte til studenter og nyutdannede.

I Lithuania Business College foreleser lærere som er profesjonelle og utøvere innen sine egne felt. I LTVK foreleser advokater, juridiske eksperter, spesialister i banker, finans- og revisjonsavdelingsledere, markeds- og salgsavdelingsledere, programmeringsspesialister, webutviklere, bedriftseiere, idrettsutøvere, arrangementsarrangører, logistikkspeditører, etc.

Lithuania Business College opprettholder nære relasjoner med partene i arbeidslivet for å sikre høykvalitets, moderne, arbeidsmarkedsorienterte studier. Blant College arbeidspartnere er det følgende organisasjoner: SE Klaipėda State Seaport Authority, Klaipeda County Police Headquarters, UAB/Ltd "Klaipėda" hotell - Amberton, UAB/Ltd "Baltic clouds", PE European Consumer Center, UAB/Ltd Marine stab - General Crewing, Association “Klaipėda region”, UAB/Ltd Idėjų balansas (idebalanse), UAB/Ltd Litlafas, Klaipėda Tourism, and Culture Information Center, UAB/Ltd ,,Balco LTD“, UAB/Ltd ,,Vlantana“, UAB /Ltd ,,Nesė Group“, BI Klaipeda City Social Support Centre, Chamber of Notaries, District Court of Palanga by, District Court of Skuodas-regionen, UAB/Ltd "MK laivyba" og andre organisasjoner.

Lithuania Business College engasjerer seg aktivt i internasjonale studie- og vitenskapsprogrammer, utvider nettverket av internasjonale partnere, har ledelsen blant Lithuania College (ikke-universitetsinstitusjoner for høyere utdanning) i deltakelsen av lærere og studenter i internasjonale mobilitetsprogrammer. Høgskolen opprettholder sterke samarbeidsrelasjoner med Estland, Sverige, Tsjekkia, Danmark, Tyrkia og høyere utdanningsinstitusjoner i andre land, har sin egen representant for asiatiske land i India, og samarbeider med andre utenlandske virksomheter, ikke-statlige sektorer, og utdanningsorganisasjoner. Under Erasmus + utvekslingsprogram gis studenter muligheten til å studere og praktisere i utlandet. Lithuania Business College har partnere i mer enn 50 fremmede land. Studenter kan dra nytte av andre europeiske lands erfaring i studieprogrammets feltfag. Hvert semester kommer 20 studenter fra Tyrkia, Spania, Portugal osv. for å studere ved LTVK. LTVK-studenter får nye ferdigheter og erfaring innen internasjonal kommunikasjon.

I Lithuania Business College studenter spesielt oppmuntret til å være initiativrike, aktive, initiativrike og internasjonalt tenkende. Høgskolen har en aktiv studentforening, økonomer og advokatklubber, og juridisk klinikk, studentene oppfordres stadig til å delta i fritidsaktiviteter, og studentene er aktivt involvert i organisering og deltakelse av høgskolens interne og eksterne arrangementer.

Lithuania Business College utfører anvendt forskning som er nødvendig for regional utvikling og vitenskapelig utviklingsarbeid, regionale problemer diskuteres i den årlige internasjonale konferansen "Regionale spørsmål: økonomi, ledelse, teknologier", der representanter for bedrifter, foreninger og høyere utdanningsinstitusjoner deltar. Regionale problemer diskuteres også i det systematiske vitenskapelige forskningstidsskriftet "Management" utgitt to ganger per år av College i internasjonale databaser CEEOL, EBSCO og Index Copernicus.

Lithuania Business College er en sosialt aktiv og offentlig institusjon for høyere utdanning. Høgskolen sammen med Ordenen av Malta arrangerer hvert år en massebegivenhet i Klaipėda by - Gerosios zvaigzdes begimas (The Run of the Good Star). Hovedmålet med arrangementet er å samle inn penger til enslige eldre som ikke kan ta vare på seg selv. Lithuania Business College støtter også elevene ved barnehjemmet "Smiltele". Ved juletider får elevene besøk av høgskolens studenter. Elevene underholder dem med forestillinger og gaver.

Det er mange studieprogram tilgjengelig ved LBC - her kan du velge mellom 10 ulike studieprogram og 27 fordypninger.

Rundt 1 000 studenter studerer for tiden ved LBC, det er åpne avdelinger og sentre i Klaipeda og Vilnius.

Lithuania Business College (LBC) har en lisens for sin aktivitet utstedt av departementet for utdanning og vitenskap i Republikken Litauen. Diplomer utstedt av høgskolen anerkjennes ikke bare i Litauen, men også i hele EU. Kvalifikasjonen til nyutdannede er angitt av en profesjonell bachelorgrad.

Opptak

Søk på nett

 1. Personer som kun har vitnemål fra videregående opplæring/eller relevant kan søke om studier i Lithuania Business University of Applied Sciences (LBUAS). Diplom av videregående opplæring oppnådd i det internasjonale landet må være sertifisert med av Apostille ved konsulat. Studiene er åpne for alle aldersgrupper.
 2. LBUAS gir fulltidsstudier for internasjonale studenter i engelsk og russisk språk.

Krav til dokumentasjon

Innlevering av søknadsskjema og registrering av dokumenter:

 • Utfylningsskjema;
 • Videregående vitnemål og tillegg (original og kopi);
 • Diplom og kopi av tillegg (hvis du har, fra en annen utdanningsinstitusjon);
 • Utdanningsdiplom i et internasjonalt land må bekreftes med apostille av konsulatet;
 • Engelskspråklig sertifikat (kopi);
 • Et personlig identifikasjonskort eller pass (original og kopi av siden med bilde og personopplysninger).

Studentuttalelser

Steder

 • Klaipėda County

  Turgaus st. 21, 91249, Klaipėda County

  Programmer

   Institusjonen tilbyr også:

   Spørsmål