Keystone logo
Long Island University

Long Island University

Long Island University

Introduksjon

Long Island University , grunnlagt i 1926, fortsetter å redefinere høyere utdanning, og gir akademisk undervisning av høy kvalitet av fakultetet i verdensklasse. Anerkjent av Forbes for sin vekt på erfaringsbasert læring og av Brookings Institution for sin "verdiøkende" til studentresultater, tilbyr LIU nesten 250-graders programmer, med et nettverk av over 280 000 alumner som inkluderer industriledere og entreprenører over hele verden.

LIU Brooklyn gjør studentene i stand til å realisere sitt fulle potensial som etisk forankret, intellektuelt energisk og sosialt ansvarlige globale borgere. Campus tilbyr flere profesjonelle programmer innen helsevesen enn noen annen campus i hovedstadsområdet i New York, inkludert Arnold og Marie Schwartz College of Pharmacy & Health Science, og Harriet Rothkopf Heilbrunn School of Nursing. LIU Brooklyn er hjemmet til Kumble Theatre for the Performing Arts, et dynamisk forestillingssted designet for å gi næring til studentenes kunstneriske utforskning, og divisjon I-idrettslag.

English Language Requirements

Sertifiser dine engelskkunnskaper med Duolingo English Test! DET er en praktisk, rask og rimelig online engelsktest akseptert av over 4000 universiteter (som dette) rundt om i verden.

Steder

  • New York

    1 University Plaza, Brooklyn, NY 11201, USA, , New York

  • Brookville

    720 Northern Boulevard, , Brookville

Spørsmål