Keystone logo
© Loyalist College
Loyalist College of Applied Arts & Technology

Loyalist College of Applied Arts & Technology

Loyalist College of Applied Arts & Technology

Introduksjon

Velkommen til Loyalist College i Toronto

Loyalist College of Applied Arts & Technology vil være Ontario's Destination College, kjent lokalt, nasjonalt og internasjonalt som et bevisst valg av studenter, fakultet og ansatte, der deres erfaringer er muliggjort av en engasjert og støttende kultur.

Loyalist College i Toronto tilbyr studentene den ideelle kombinasjonen av akademisk dyktighet, fritidsaktiviteter og opplevelser. Vårt mangfoldige fellesskap inkluderer internasjonale studenter fra et stadig økende antall land rundt om i verden.

Ved Loyalist College i Toronto er vi stolte over den personlige og vennlige oppmerksomheten våre studenter får. Fakultetet og ansatte blir kjent med hver enkelt student, overvåker deres suksess og gir støtte etter behov.

Vi er på et oppdrag: å forandre verden gjennom kraften til det små.

I en verden besatt av stort, er vi små. Små gir oss kraft til å gjøre store ting. I en upersonlig verden av store forelesningssaler og stadionplasser kjenner vi studentene våre ved navn og omstendigheter.

Små frigjør oss til å gi personlig en-til-en oppmerksomhet, i små klasser og personlige praktiske læringsmiljøer. Resultatet? Lojalistiske nyutdannede er jobbklare med ferdighetene som trengs for å umiddelbart påvirke utfordrende felt på tvers av biovitenskap, helse, næringsliv og media.

Som Ontario's Destination College ligger vår intime campus på over 200 dekar i den vakre Bay of Quinte-regionen og er perfekt plassert mellom Toronto, Ottawa og Montreal. Våre dype fellesskapsrøtter og samarbeidsånd sikrer at vi jobber hånd i hånd med våre lokale partnere og næringer for å drive fremtiden for innovasjon og arbeidsstyrkeutvikling i Bay of Quinte-regionen.

Vi er Loyalist College of Applied Arts and Technology. Vi er små.

Hvorfor lojalist?

Lær de store fordelene med en liten høyskole – og hvorfor lojaliststudenter fortsetter å gjøre store ting. Ikke på tross av størrelsen vår, men på grunn av det.

 1. Små klasser, stor forskjell.
 2. Liten høyskole, med store muligheter, og et stort nettverk.
 3. Vi er litt store når det kommer til anvendt forskning.
 4. Over $1M i studentstøtte årlig.
 5. Fremtidsfokuserte læringssentre og teknologier
 6. Liten høyskole, mer omsorg.
 7. Liten by, med et stort hjerte.
 8. Ikke gå stort. Komme hjem.
 9. Fleksible læringsmuligheter = Store muligheter.
 10. Store ting begynner i det små.

Campus funksjoner

  Opptak

  Stipend og finansiering

  Hvert år gir vi over en million dollar i studentfinansiering gjennom priser, stipendier, stipend og arbeidsmuligheter gjennom On-Campus Employment Initiative. Det er penger der ute for å hjelpe deg med å nå dine mål. Det vennlige personalet på kontoret for finansiell bistand kan vise deg hvor du finner det, hjelpe deg med å søke og lære deg nyttige budsjettferdigheter for å få det til å vare gjennom skoleåret.

  Rangeringer

  Loyalist College tjent sin plass blant topp 50 forskningshøyskoler i Canada for tredje år på rad.

  >href="https://loyalistcollege.com/news/loyalist-college-ranks-2-for-industry-research-income-as-percentage-of-total-research-income/

  Studentuttalelser

  Steder

  • Belleville

   376 Wallbridge-Loyalist Rd. PO Box 4200 Belleville, Canada, ON K8N5B9, Belleville

  • Toronto

   4000 Victoria Park Ave Toronto, Canada, ON M2H 3P4, Toronto

  • Port Hope

   10 Pine St. South Port Hope, ON L1A 3E7, Port Hope

  Spørsmål