Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Loyola University Maryland School of Education

Loyola University Maryland School of Education

Loyola University Maryland School of Education

Introduksjon

På Loyola gjør vi mer enn å forberede lærere. Vi former dyktige lærere. Vårt primære mål er å utvikle svært effektive og etiske pedagogiske ledere og endringsagenter som deler vår overbevisning om, så vel som vår forpliktelse til, å skape sosial rettferdighet ved å forbedre utdanningen for alle barn, spesielt de som lider mest av et utilstrekkelig system.

Vår forpliktelse til utdanning og sosial rettferdighet stammer fra en 450 år gammel jesuitittradisjon som verdsetter akademisk dyktighet, integritet, service, fellesskap og dømmekraft. Vi tar sikte på å utdanne hele personer i intellekt, bevissthet og ånd slik at de drar herfra med kunnskap, medfølelse og moralsk kompass for å lede veien for andre. Vårt oppdrag er å forberede lærere som kan få til grunnleggende endringer for en student, en skole eller et system.

School of Education vil være leder for å forberede lærere og forskere til effektivt å samarbeide med urbane skoler og samfunnsbaserte organisasjoner når vi jobber sammen for å forbedre livskvaliteten for barn, familier og samfunnet generelt.

Opplæringen til School of Education er å gi inspirerende undervisning, gjennomføre og formidle innovativt stipend, og aktualisere sosial rettferdighetspraksis med skole- og samfunnspartnere. Fakultetet og personalet bruker prinsippene som ligger i cura personalis, omsorg for hele personen, i utviklingen av transformasjonspedagoger som vil lære, lede og tjene i de varierte og skiftende samfunnene i Baltimore, staten, nasjonen og verden.

Steder

  • Baltimore

    North Charles Street,4501, 21210, Baltimore

    Spørsmål