Keystone logo
Lucerne School of Business – Finance and Real Estate Programs

Lucerne School of Business – Finance and Real Estate Programs

Lucerne School of Business – Finance and Real Estate Programs

Introduksjon

Universitetet for profesjonelle

Lucerne University of Applied Sciences and Arts er et universitet for anvendt vitenskap som støttes av de seks kantonene i Sentral-Sveits. Med 6500 studenter som går på bachelor- og mastergradsprogrammer, nesten 4400 studenter som går på etter- og videreutdanningsprogrammer, og 459 nye prosjekter innen forskning og utvikling, er det den største utdanningsinstitusjonen i denne regionen, hjertet av Sveits. Liam Anderson / Pexels

131792_pexels-photo-1458318.jpeg

Mission, Vision, Framework of Values

Universitetets mål, visjon og rammeverk for verdier beskriver dets vesentlige formål som en utdanningsinstitusjon, verdiene og prinsippene som styrer dens oppførsel, og målene det forfølger.

Oppdrag

Gjennom sine skoler – ingeniørfag og arkitektur, næringsliv, informasjonsteknologi, sosialt arbeid, kunst og design og musikk – gir Lucerne University of Applied Sciences and Arts lyd fagspesifikk utdanning og forskning i Sentral-Sveits. Det forbereder studentene på en profesjonell karriere innen deres valgte felt og letter tilegnelsen av ferdighetene som trengs for innovativ, kreativ og entreprenøriell tenkning og handling. Med sin sterke, praktisk baserte tilnærming og tverrfaglige fortreffelighet, produserer universitetet eksperter som er i stand til å mestre utfordringene i det 21. århundre.

Syn

Den høye kvaliteten og den faglige dybden i vår undervisning og forskning gjør universitetet vårt til et attraktivt valg og gjør det mulig for det å utvide. Styrken i våre spesialiseringer og våre tverrfaglige emneklynger anerkjennes i Sentral-Sveits og utenfor, både nasjonalt og internasjonalt. Vi tar i bruk en sideveis og sammenkoblet tilnærming til tanke og handling. Dette gjenspeiles i universitetets omfattende utvalg av praktisk orienterte grad- og etterutdanningstilbud og i dets forsknings- og utviklingsaktiviteter. Vi støtter en kultur for engasjement, åpenhet og åpenhet blant våre ansatte og studenter, og overfor våre partnere.

verdier

  • De ansatte ved Lucerne University of Applied Sciences and Arts er forent i sin lidenskap for utdanning, for forskning og for kultur.
  • Universitetet forventer at ansatte og studenter skal demonstrere nysgjerrighet, autonomi og vilje til å utvikle seg og prestere. Det styrker deres eksisterende ferdigheter og støtter refleksjon i tanke og handling.
  • Personlig ansvar, pålitelighet og åpenhet danner grunnlaget for tillit, respekt og gjensidig respekt.
  • Universitetet bruker ferdighetene til sine spesialiseringer og sin tradisjon for tilgjengelighet og enkelhet for å levere integrerte og tverrfaglige løsninger.
  • Universitetet er opptatt av bærekraftig utvikling. Aktivitetene er preget av innovasjon, vitenskapelig og kunstnerisk kvalitet og et høyt praktisk anvendelsesnivå.

motto

Utdanner - forsker - inspirerer

Steder

  • Lucerne

    Lucerne, Sveits

Spørsmål